Babagan awake dhewe

Produk cuci mobil

Babagan awake dhewe

Madeg ing 2007, kita duwe pirang-pirang taun sejarah ing industri perawatan mobil. Zhejiang OPS Teknologi Perlindungan Lingkungan Co, Ltd minangka pabrikan skala profesional kanthi kabeh jinis Peralatan Detail Otomatis, kayata bubuk cuci mobil, roda mobil, rumus sampo mobil, produk pembersihan ruangan, tablet mesin cuci kaca, kabeh cairan mesin cuci kaca, lan sapiturute. Kita ana ing Zhejiang, kanthi akses transportasi sing gampang.

Kabeh prodhuk kita duwe paten lan netepake standar kualitas internasional lan nate pinter ing macem-macem pasar domestik lan manca. Kita looking forward kanggo netepake hubungan bisnis apik lan dawa karo saben klien ing saindhenging donya ing mangsa ngarep ..

Ngintegrasikan pembangunan lan manufaktur ing omah

Fitur kemampuan teknis dhuwur, nyedhiyakake personel teknis lan manajemen sing berpengalaman. Kita duwe teknologi prodhuksi lan peralatan produksi.

Manajemen kualitas sing sampurna

Fasilitas sing dilengkapi apik lan kontrol kualitas banget ing kabeh tahap produksi nggawe kita bisa njamin kepuasan pelanggan total.

Nggawe kerjasama jangka panjang karo sawetara klien

Minangka asil produk kualitas lan layanan pelanggan sing pinunjul, kita wis entuk jaringan sales global tekan Vietnam, Singapura, Malaysia, Kazakhstan, Amerika Serikat, dll.

Kualitas apik lan rega cukup

Kita njamin kabeh produk ing paling rega lan kualitas langsung ngimpor saka pabrik kita, mesthekake barang certified. Matur nuwun kabeh kanggo dhukungan sampeyan!

Cepet pengiriman lan layanan sawise-sales puas

Perusahaan kita nyathet "harga wajar, wektu produksi efisien lan layanan purna jual sing apik" minangka gol kita. Kita ngarepake kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pangembangan lan keuntungan bebarengan.

Pabrik lan Kantor Kita

OPS mbangun tim penjualan profesional kanthi tujuan "kapentingan pelanggan dhisik",
kanggo fokus mecahake macem-macem masalah layanan pra-jual, jual lan sawise-jual.
Produk kami wis ana ing posisi sing utama ing produk-produk sing padha karo domestik,
lan uga ditampa ing pasar internasional. OPS adhedhasar semangat perusahaan "berorientasi, profesional lan enterprising", kanthi layanan profesional, jujur, berkualitas tinggi, nyaman.

Prodhusèn ramah lingkungan

Manajemen Mutu Ketat

Harga Kompetitif

Advanced Technology

Layanan Customized

Pangiriman Timun

Certificates

Tertarik karo produk eco kita?

Geser kita baris dina iki kanggo penawaran gratis!