Contact Us

Pitakonan Paling Sering

Carane nggunakake bubuk mesin bubut OPS tanpa tepuk tangan?

1. Dissolve a bag of powder with around 50kgs water.
2. Semprotan cairan sing dissolve, nyemprotake saka ngisor menyang ndhuwur.
3. Mbilakake mobil nganggo pistol banyu, supaya tekanan banyu kurang saka 6MPH.
4. Ngusap mobil kanthi cepet
Proses nyilem mobil kabeh mung ditemokake ing menit 3.

Questions about Car Wash, Car Care Detailing Products? Tulis kita!

Mangga mbuktekaken sampeyan manungsa kanthi milih Piala.

nelpon kita

+ 86-579-82456460
+ 8613968660250 (Whatsapp)

Email kita

sales@opskar.com
katrina@opskar.com

Ngunjungi kita

NO.208, Dongxi Industral Park, Wucheng Area, Jinhua, Zhejiang, China.