Kebijakan Privasi

Iki kawicaksanan opskar.com kanggo ngormati privasi panjenengan babagan informasi apa wae sing bisa kita kumpul nalika ngoperasikake situs web kita.

Pengunjung Website

Kaya kabeh operator situs web, OPS nglumpukake informasi non-pribadi sing ngenali babagan jenis browser web lan server sing biasane disediakake, kayata jinis browser, preferensi basa, situs sing dirujuk, lan tanggal lan wektu saben panyuwunan tamu. Ngumpulake informasi non-pribadi kanggo luwih ngerti carane pengunjung OPS nggunakake situs web. Saka wektu kanggo wektu, OPS bisa nerbitake informasi non-pribadi sing identik kanthi agregat, contone, kanthi nerbitake laporan babagan tren ing panggunaan situs web kasebut.

OPS uga nglumpukake informasi sing nyoto pribadi kaya alamat Internet Protocol (IP) kanggo pangguna sing wis mlebu log lan kanggo kedhaftar ninggalake komentar ing blog / situs opsyar.com. OPS mung ngandhani pangguna alamat IP panganggo lan komentar ing kahanan sing padha lan nggunakake informasi sing bisa diarani pribadi kaya sing dijelasake ing ngisor iki, kajaba manawa alamat IP lan alamat email sing katon lan diwiwiti kanggo pangurus blog / situs ing ngendi komentar ana kiwa.

Gathering of Information-Identifying Personally

Sawetara pengunjung menyang situs web OPS milih interaksi karo OPS ing cara sing mbutuhake OPS kanggo ngumpulake informasi sing ngenali pribadi. Jumlah lan jenis informasi sing dikumpulake OPS gumantung saka sifat interaksi kasebut. Contone, kita nyuwun pengunjung sing mlebu ing ospkar.com kanggo nyedhiyakake jeneng panganggo lan alamat email. Wong-wong sing melu transaksi karo OPS dijaluk nyedhiyakake informasi tambahan, kalebu perlu informasi pribadi lan finansial sing dibutuhake kanggo ngolah transaksi kasebut. Ing saben kasus, OPS nglumpukake katrangan kasebut sajrone perlu utawa cocok kanggo nepaki tujuan interaksi pengunjung karo OPS. OPS ora nyampekno informasi sing identik pribadi kajaba diterangake ing ngisor iki. Lan pengunjung bisa uga ora gelem nyuplai informasi sing ngenali pribadi, kanthi cathetan sing bisa nyegah supaya ora nglakoni aktivitas sing gegandhengan karo situs web.

Aggregated Statistics

OPS bisa ngumpulake statistik babagan prilaku pengunjung menyang situs web. OPS bisa nampilake informasi iki ing publik utawa nyedhiyakake marang wong liya. Nanging, OPS ora nyatakake informasi sing cocog kanggo pribadi kajaba diterangake ing ngisor iki.

Perlindhungan Informasi tartamtu-Ngenali

OPS nyatakake informasi potensial-pribadi lan identitas pribadi mung kanggo karyawan, kontraktor lan organisasi afiliasi sing (i) kudu mangerteni informasi kasebut supaya bisa diproses ing jeneng OPS utawa kanggo nyedhiyakake layanan sing kasedhiya ing situs web OPS, lan ( ii) sing wis sarujuk ora nyampekna marang wong liya. Sawetara karyawan, kontraktor, lan organisasi afiliasi bisa uga ana ing njaba negara sampeyan; kanthi nggunakake situs web OPS, sampeyan setuju kanggo ngirim informasi kasebut marang wong-wong mau. OPS ora bakal nyewa utawa ngedol informasi sing identitas pribadi lan ngenali pribadi kanggo sapa wae. Liyane saka para karyawan, kontraktor lan organisasi afiliasi, kaya sing kasebut ing ndhuwur, OPS mènèhi informasi sing bisa ngenali pribadi lan ngenali pribadine mung minangka tanggepan menyang dhuwit subpoena, dhuwit pengadilan utawa panjaluk pemerintah liyane, utawa nalika OPS pracaya kanthi iman sing pambocoran kasebut kudu cukup kanggo nglindhungi properti utawa hak OPS, pihak katelu utawa umum umum. Yen sampeyan pangguna pangguna situs web OPS lan wis nyedhiyakake alamat email, OPS sok-sok ngirim email kanggo menehi pitutur marang sampeyan babagan fitur-fitur anyar, njaluk saran, utawa mung nganyari sampeyan karo apa sing dilakoni karo OPS lan kita produk. Yen sampeyan ngirimake panjalukan (umpamane liwat email utawa liwat salah sijine mekanisme umpan balik kita), kita duwe hak nerbitake supaya bisa njlentrehake utawa nanggapi panjalukmu utawa kanggo mbantu kita ndhukung pangguna liyane. OPS njupuk kabeh tindakan sing perlu kanggo nglindhungi akses, panggunaan, alterasi utawa karusakan sing ora sah, sing ngenali babagan identifikasi pribadi lan ngenali pribadi.

Cookies

A cookie minangka senar informasi sing nyimpen situs web ing komputer pangunjung, lan manawa browser menehi situs web saben wektu pengunjung ngasilake. OPS migunakake cookie kanggo mbantu perusahaan ngidentifikasi lan nglacak pengunjung, panggunaan situs web OPS, lan preferensi akses situs web. OPS pengunjung sing ora pengin duwe cookie sing diselehake ing komputer ngirim nyetel browser supaya nolak cookies sadurunge nggunakake situs web OPS, karo kelemahan sing fitur situs OPS tartamtu ora bisa dienggo kanthi bener tanpa bantuan cookie.

Transfer Bisnis

Yen OPS, utamane kabeh aset, diduweni, utawa ing acara sing ora mungkin OPS dadi metu saka bisnis utawa entuk bangkrut, informasi pangguna bakal dadi salah siji aset sing ditransfer utawa diduweni dening pihak katelu. Sampeyan ngakoni yen transfer kasebut bisa kedadeyan, lan manawa saweneh peserta bisa terus nggunakake informasi pribadhi minangka kasebut ing kebijakan iki.

Ads

Iklan sing muncul ing situs web apa wae bisa dikirim menyang pangguna dening mitra iklan, sing bisa nggawe cookie. Cookie iki ngidini server iklan ngenali komputer saben wektu ngirim iklan online kanggo ngumpulake informasi babagan sampeyan utawa wong sing nggunakake komputer. Informasi iki ngidini jaringan ad, antara liya, ngirim iklan sing ditargetake sing bakal dipercaya bakal dadi paling sampeyan. Kebijakan Privasi iki nyakup panggunaan cookie dening OPS lan ora nutupi panggunaan cookie dening pengiklan apa wae.

Owahan Kebijakan Privasi

Sanajan owah-owahan sing paling akeh sing sithik, OPS bisa ngganti Kebijakan Privasi saka wektu kanggo wektu, lan ing kawicaksanan tunggal. OPS nyurung pengunjung supaya kerep mriksa kaca iki kanggo owah-owahan marang Kebijakan Privasi. Yen sampeyan duwe akun opskar.com, sampeyan uga bisa nampa tandha tandha babagan owah-owahan kasebut. Panggunaan terus saka situs iki sawisé owah-owahan ing Kebijakan Privasi iki bakal dadi akseptasi kanggo owah-owahan kasebut.