Products

Produk Eco Car Wash

Iku kuat Touchless Car Wash Powder, efisiensi dhuwur mbusak rereget, grim, shellac, ornithocopros lan liya-liyane, ninggalaké permukaan mobil sing resik, resik lilin. Iki menehi kemampuan reresik banget, dissolves instantly ing banyu panas utawa kadhemen. Lingkungan ramah lingkungan! Becik kanggo ngumbah maneka warna kendaraan.

Ora perlu ngrokok lan spons karep, Nyimpen biaya banyu lan tenaga kerja!

Bisa ngumbah liwat kendaraan 40 mung njupuk bubuk 500g sak bagéyan.

Nyegah goresan nalika ngumbah mobil.

Tambah glossiness mobil.

Ngurangi discharge limbah mobil, cara anyar kanggo nglindhungi lingkungan

SGS, TUV, CNAS disetujui Eco-friendly Car wash powder.

Produk paling apik kanggo ngresiki roda mobil

Produk paling apik kanggo Clean Car Wheels

Ngresiki hub roda ora mbutuhake sirip sprinkler profesional lan pistol banyu, manual scrubbing uga bisa uga resik. OPS cincin baja dering diri agen duwe efek khusus ing noda minyak, oksida logam, bubuk rem, wesi wesi, deposisi karbon, etc., cocok kanggo macem-macem permukaan hub roda!

Sales langsung dening pabrikan, njamin barang certified

Pembubaran cepet lan umpluk banget.

Isine macem-macem surfaktan, sing bisa larut ing banyu cepet.

Biodegradable produk pembersihan mobil, ora njupuk gawe piala kanggo kesehatan.

Ngumbah lan ngusap kanthi cepet mbusak reregetan, gampang lan trep.

Digunakake ing macem-macem mobil utawa trek roda mobil

Penyetor reresik interior mobil

Car Interior Cleaning Supplies

Nggunakake enzim alam lan ekologis kanggo nambani lenga sitrus sing minangka produk biodegradable tanduran tanpa residu, bisa ditrapake kanthi efektif kanggo ngilangi kabeh jinis noda mbebayani ing njero lan njaba kendaraan utawa rumah tangga kanthi efek apik ing reresik lan ngilangi aroma aneh.

Kuwat mbusak rereget, nggawa hawa seger kanggo vyma utawa omah.

Sing dicokot bubuk kuning sing cetha, kanthi produk ramah lingkungan

500g bubuk dikemas ing siji tas foil utawa plastik kothak.

A scoop deterjen enzim oranye bisa padha karo banyu kanggo ngresiki 500ml!

Wêdakakêna pamutih konsentrasi iku minangka formulasi becik saka wêdakakêna

Nyenengake kanggo nggunakake lan gampang dijaga, sampeyan pasangan sing apik!

Cairan kawat cuci kaca ngarep

Mesin cuci piring kaca

Kaca Mobil Kompak Tablet Cleaning Effervescent, teknologi produksi luwih canggih, formula tablet sing luwih apik. Piranti pembersih effervescent bisa diijolake karo 4L cairan wiper koco ngarep, miturut volume tangki panyimpenan cair, iku sawijining potong banyu, sing bisa ngganti lan unggul karo banyu kaca tradisional!

Efektif mbusak kabeh jinis noda mbebayani kanthi efek banget.

Biodegradable car windshield tablet effervescent, no bleach chemical.

Iku gampang banget mbusak film lenga kaca lan jejak serangga.

Prodhuk iki minangka agen pembersih kinerja dhuwur.

Bisa digunakake ing kabeh musim, utamane ing Winter.

Dissolve thoroughly, no residual and apply for all types cars.

Tablet sing lumayan kanggo cleaning

Tablet All-In-One

Luwih kurang dhuwit ing omah produk karo Set Cleaner Spray Multifunctional Effervescent! Iki kapsul sing apik banget bakal kanthi efektif, cepet nempuh lan ngilangi busana sandhangan, stains hood, pawon kothak jedhing, perabot indoor, shade lampu, karpet kotor lan luwih akeh ing sawetara menit! ninggalake omah utawa mobil sing apik banget!

semprotan lan ngresiki, kinerja apik kanggo mbusak reregetan.

Ngresiki jero lan tetep seger kanggo dangu.

Uga nyegah bakteri saka breeding ing omah utawa spasi mobil.

Gunakake enzim biologi kanggo ngilangi noda kanggo entuk efek resik.

Kanthi luwih ramah lingkungan, aman lan non-beracun!

Ora ana pamutih kimiawi malah bisa digunakake nganggo reresik pewarna tanpa gawe piala.