Car Interior Cleaning Products

Car Interior Cleaning Products

Ringkesan singkat
The Kabeh Resik Tujuan nggunakake enzim alami lan ekologis kanggo njupuk minyak jeruk sing minangka produk biodegradable tanduran tanpa sisa, ditrapake kanggo mobil, lingkungan rumah tangga, kayata kulit, karpet, hiasan, keramik, tekstil kanthi fungsi sterilisasi, antibakteri lan nggawa hawa seger. Resik interior mobil OPS kanthi gampang bisa ngudani macem-macem rereged kaku, tanpa karusakan ing permukaan barang. Iku persediaan reresik sing ramah lingkungan!

Parameter:
♣ Iki disebut deterjen jeruk enzim.
♣ Maju, biodegradable, rumus reresik jero.
♣ Dries cepet menyang satin sing ora tahan panas.
♣ Cepet lan aman ngresiki plastik interior, vinyl, kulit, karet, malah layar LCD.

Produk alami kanggo ngresiki mobil lan interior rumah tangga.

Pembersih interior mobil paling apik luwih apik tinimbang barang-barang liyane sing biasane digawe kanggo tujuan sampeyan kanthi setengah rega.
Kemampuan reresik lan perlindungan reresik lan jero sing efektif lan aman ing kabeh permukaan interior, kalebu stereos,
Layar LCD, dashboard, lawang, konsol tengah, apa wae sing digunakake digunakake ing cleaning interior mobil, nanging uga luwih apik kanggo
karya kluwarga ing omah. Sing apik, sampeyan bisa milih shininess saka ngrampungake. Kabeh sing perlu dilakoni yaiku semprotan
lan ngilangke nganggo kain microfiber kanggo samubarang gawe sungut sampurna. Applied nggunakake aplikator lilin babak, kanthi gaweyan minimal.
Ninggalake bau sing anyar lan mung sing rada peteng. Iku paling apik kanggo cleaning interior mobil lan agen pembersih rumah tangga
ing pasar.

Orange Enzyme Detergent

Pembersih Kabeh Tujuan Semula - Produk Pembersihan Omah Sing Paling Apik

Saka saiki ngucapake pamit marang noda mbebayani, gampang dekontaminasi!
Enzim jeruk ramah Eco kanggo extract minyak jeruk sing minangka produk biodegradable,
ora mbebayani kanggo kesehatan sampeyan!

1. Semprotan lan ngosok gawe reresik lan gampang.
2. Penetrasi cepet, ngresiki noda.
3. Ekstraksi jeruk aman lan aman.
4. Rasa seger lan tanpa mambu.
5. Multifungsi lan tujuan ganda kanggo kendaraan lan lingkungan urip.
6. Iku produk cleaning car premium, sampurna car interior detailing products.

Ayo jujur, Ora ana wong sing kepengin numpak mobil ing njero mobil. Ora ketompo apa sampeyan,
bau sing ora becik mung katon metu ora ono. Kita pengin everyone ing planet bumi kanggo numpak ing mobil sing
ambegan apik, lan ops enzim deterjen enom iku produk paling apik kanggo ngresiki interior mobil.

Kasedhiya telung item saka interior interior mobil. Bubuk gram 500, pembersih 500ML (Cairan), rereged kursi mobil 5L.

Kabeh Pembersih Alami

Kepiye ngresiki Kain Dalaman Mobil Mobil, Kulit?

Deleng perbandingan kasebut ing ndhuwur, apa sampeyan mikir luwih apik kanggo ngresiki kursi mobil?

OPS Gawe Omah Kabeh Tujuan Pembersih Nduwe Bisa Diaplikasi!

Kepiye ngresiki kursi mobil kulit?

Siji sendok (sekitar 6 gram) lan nambah banyu ML 500, kanthi semprotake permukaan ing obyek lan lebokake! Iku gampang tips interior interior mobil.

Nggolek Penyetor interior interior Car? Mangga hubungi kita!

Car Interior Cleaning Specifications Product Sheet

Jeneng ProductMobil, Produk Interior Cleaning Car (Orange Enzyme Detergent)
Spesifikasi Produk.500g / 1 Bag
priceUS $ 7.50 / 1 Bag (FOB Ningbo / Shanghai)
katonpowder
Periode Garansi5 Taun
MOQ500kgs (1000 bags)
tanggal deliverySakitar 152-20 dina.