Car Interior Cleaning Products

Car Interior Cleaning Products

Ringkesan singkat
Nggunakake enzim alam lan ekologis kanggo nambani lenga sitrus sing minangka produk biodegradable tanpa residu, bisa ditrapake kanggo mobil, lingkungan njero ruangan, kayata kulit, karpet, hiasan, tekstil kanthi fungsi sterilisasi, antibakteri lan nggawa hawa seger. Sampeyan bisa kanthi gampang mbusek maneka warna steken nada, tanpa karusakan ing permukaan obyek. Iku pasokan reresik eko-ramah!

Parameter:
♣ Iki disebut deterjen jeruk enzim.
♣ Maju, biodegradable, rumus reresik jero.
♣ Dries cepet menyang satin sing ora tahan panas.
♣ Cepet lan aman ngresiki plastik interior, vinyl, kulit, karet, malah layar LCD.

Produk alami kanggo ngresiki mobil lan interior rumah tangga.

Iku apik tenan lan kerjane luwih apik tinimbang item liyane sing utamane digawe kanggo tujuan sampeyan ing setengah rega.
Kemampuan reresik lan perlindungan reresik lan jero sing efektif lan aman ing kabeh permukaan interior, kalebu stereos,
Layar LCD, dashboard, lawang, konsol tengah, apa wae sing digunakake digunakake ing cleaning interior mobil, nanging uga luwih apik kanggo
karya kluwarga ing omah. Sing apik, sampeyan bisa milih shininess saka ngrampungake. Kabeh sing perlu dilakoni yaiku semprotan
lan ngilangke nganggo kain microfiber kanggo samubarang gawe sungut sampurna. Applied nggunakake aplikator lilin babak, kanthi gaweyan minimal.
Ninggalake bau sing anyar lan mung sing rada peteng. Iku paling apik kanggo cleaning interior mobil lan agen pembersih rumah tangga
ing pasar.

Orange Enzyme Detergent

Deterjen Orange Enzyme, Interior Interior

Saka saiki ngucapake pamit marang noda mbebayani, gampang dekontaminasi!
Eco-ramah enzim jingga nambani lenga sitrus sing minangka produk biodegradable, ora kena cilaka.

1. Semprotan lan ngosok gawe reresik lan gampang.
2. Penetrasi cepet, ngresiki noda.
3. Ekstraksi jeruk aman lan aman.
4. Rasa seger lan tanpa mambu.
5. Multifungsi lan tujuan ganda kanggo kendaraan lan lingkungan urip.
6. Iku produk cleaning car premium, sampurna car interior detailing products.

Ayo jujur, Ora ana wong sing kepengin numpak mobil ing njero mobil. Ora ketompo apa sampeyan,
bau sing ora becik mung katon metu ora ono. Kita pengin everyone ing planet bumi kanggo numpak ing mobil sing
ambegan apik, lan ops enzim deterjen enom iku produk paling apik kanggo ngresiki interior mobil.

Carane ngresiki stek kursi mobil?

Deleng perbandingan ing ndhuwur, sampeyan mikir produk paling apik kanggo ngresiki kursi mobil kulit?

Botol deterjen oranye bisa nangani masalah akeh. Aplikasi serbaguna, wiyar!

Carane nggawe wadhah njaba mobil?

Siji sendok teh (watara 6 gram) lan nambahake banyu banyu 500, nyemprotake sakabehane obyek kasebut lan ngilangke!

Yen sampeyan pengin ngresiki njero mobil sampeyan, mangga hubungi kita!

Car Interior Cleaning Specifications Product Sheet

Jeneng Product Mobil, Produk Interior Cleaning Car (Orange Enzyme Detergent)
Spesifikasi Produk. 500g / 1 Bag
price US $ 7.50 / 1 Bag (FOB Ningbo / Shanghai)
katon powder
Periode Garansi 5 Taun
MOQ 500kgs (1000 bags)
tanggal delivery Sakitar 152-20 dina.