Car Wash Shampoo Formula

Syampu Wisuh Mobil
Formula Sabun Mobil Ngumbah Mobil

Ringkesan singkat
Syampu cuci mobil mesthi produk reresik sing penting kanggo pemilik mobil, stasiun layanan kendaraan.
Nanging sampeyan kudu ngerti cilaka sing deterjen cairan bebarengan karo panyedheki umum bisa nyebabake kendaraan. Kita bisa nggunakake bahan kimia caustic sing mbebayani kanggo kendaraan, kesehatan kita, lan uga lingkungan. Yen ngono, carane milih shampoo wis dicuciake utawa deterjen car wash yaiku barang-barang penting.
Apa sing bisa kita lakoni? Tansah nyedhiyakake ing eco car shampoo ingredigents kanthi customer kita.

fitur: 
Powder Bubuk mobil tanpa sentuhan super konsentrasi.
♣ Eco-friendly bahan, formula shampoo wisuh mobil.
§ Mobil iki ngresiki mobil.
§ Simpen biaya transportasi lan biaya ngumbah mobil.

Ngirit biaya shampo wisuh?

OPS High foam Car Wash Shampoo dikembangake kanggo ngresiki vechicle mung sak langkah. Fitur kasebut canggih
rumus sing alon-alon dibenturi rereget angel, rereged dalan lan kontaminan tanpa mbusak lilin.
Iki nyedhiyakake kaperluan reresik nalika ngolah lenga kanggo mbantu rereget lan rerege ngliwati cat kasebut
tinimbang digiling menyang cat. Dissolves langsung ing banyu panas utawa adhem. Iku produk nyilem mobil eco-ramah.
Kita biasane ora langsung ngedolake cairan shampoo kanggo konsumen, tinimbang shampoo utawa deterjen
rumus lan bahan. Kanggo ngirit biaya transportasi lan ningkatake revenue sale lan untung.
Yen sampeyan lagi nggoleki produk profesional mobil ngrancang, iku apik milih ana!

Carane nggawe dandanan sampah biodegradable?

5.0 kg bubuk cuci mobil + 15.0 liter banyu = 20 Liter sampo pekat! (Dianyari 1:4 rasio pengenceran saiki)

♦ 1kg bubuk larut banyu 3.0 - 4.0 Liter (1:3-1:4)
♦ Campur bubuk kanthi banyu (nganti ora ditemokake ampas bubuk)
♦ Sampeyan bisa dadi shampoo ngumbah mobil sing ora nganggo kobongan sing apik banget sawise jam 6.
♦ Banjur sampo terus ngencerake: Kanggo tangki busa (1:80), meriam busa (1:5-1:8)

Iku efek reresik apik, digawe saka 20kgs resik cuci mobil cuci bisa ngresiki kendaraan 1000!

car wash shampoo Ingredients

Purple Car Wash Shampoo Concentrated Car Wash Shampoo, detergent

Wis rampung Shampoo Cuci Mobil, deterjen saka bahan masterbatch konsentrat OPS.

Reliable Car wash Detergent Manufacturers

Yen sampeyan pengin cuci mobil DIY utawa cuci. Kita pilih apik.
Looking forward kanggo netepake hubungan bisnis sing apik lan dadi supplier mobil detailing produk!

Specifications Car Cleaning Supplies Sheet

Jeneng ProductKonsentrasi Masterbatch Kanggo Car Cleaning
Spesifikasi Produk.1MT
katonpowder
Periode Garansi3-5 Taun
MOQ1 MT
tanggal deliverySakitar 15 dina.
Informasi Liyane, Hubungi Kita

Mangga mbuktekaken sampeyan manungsa kanthi milih Wit.