Car Wash Shampoo Formula

Car Wash Supplies
Car Cleaning Products

Ringkesan singkat
Shampo mobil punika mesthi minangka produk reresik indispensable kanggo pemilik mobil, stasiun layanan kendaraan.
Nanging sampeyan kudu ngerti cilaka sing deterjen cairan bebarengan karo panyedheki umum bisa nyebabake kendaraan. Kita bisa nggunakake bahan kimia caustic sing mbebayani kanggo kendaraan, kesehatan kita, lan uga lingkungan. Yen ngono, carane milih shampoo wis dicuciake utawa deterjen car wash yaiku barang-barang penting.
Apa sing bisa kita lakoni? Tansah nyedhiyakake ing eco car shampoo ingredigents kanthi customer kita.

fitur:
♣ Super powdered car wash.
♣ Eco-friendly bahan, formula shampoo wisuh mobil.
§ Mobil iki ngresiki mobil.
§ Simpen biaya transportasi lan biaya ngumbah mobil.

Ngirit biaya shampo wisuh?

OPS High foam Car Wash Shampoo dikembangake kanggo ngresiki vechicle mung sak langkah. Fitur kasebut canggih
rumus sing alon-alon dibenturi rereget angel, rereged dalan lan kontaminan tanpa mbusak lilin.
Iki nyedhiyakake kaperluan reresik nalika ngolah lenga kanggo mbantu rereget lan rerege ngliwati cat kasebut
tinimbang digiling menyang cat. Dissolves langsung ing banyu panas utawa adhem. Iku produk nyilem mobil eco-ramah.
Kita biasane ora langsung ngedolake cairan shampoo kanggo konsumen, tinimbang shampoo utawa deterjen
rumus lan bahan. Kanggo ngirit biaya transportasi lan ningkatake revenue sale lan untung.
Yen sampeyan lagi nggoleki produk profesional mobil ngrancang, iku apik milih ana!

Carane nggawe dandanan sampah biodegradable?

5.5kgs car wash powder + 14.5kgs water = 20kgs car washing liquid!

♦ bubuk 1kg ngeculake banyu 2.5kgs.
♦ Nyampur masterbatch lan banyu kanthi proporsi tartamtu (1: 80).
♦ Sampeyan bisa dadi shampoo ngumbah mobil sing ora nganggo kobongan sing apik banget sawise jam 16.
Iku efek reresik apik, digawe saka 20kgs resik cuci mobil cuci bisa ngresiki kendaraan 1000!

shampoo car wash

Reliable Car wash Detergent Manufacturers

Yen sampeyan pengin nggawe shampoo otomatis utawa deterjen kanthi otomatis. Kita milih apik.
Looking forward kanggo netepake hubungan bisnis sing apik lan dadi supplier mobil detailing produk!

Specifications Car Cleaning Supplies Sheet

Jeneng Product Konsentrasi Masterbatch Kanggo Car Cleaning
Spesifikasi Produk. 1MT
katon powder
Periode Garansi 3-5 Taun
MOQ 1 MT
tanggal delivery Sakitar 15 dina.