Mesin cuci piring kaca

Tablet Cleaning Effervescent
Cairan Mesin Cuci Kaca Terbaik

Ringkesan singkat
Tablet Washer Windshield Washer kanggo cairan wiper, bisa dikonversi dadi cairan mesin cuci kaca angin (kabeh ora digunakake ing ngisor 32 ℉), nduweni kemampuan reresik sing kuat.
siji tablet ing banyu 4L bakal padha karo cairan mesin cuci 4L. Panganggone enzim biologis kanggo ngilangi rereged kanggo entuk efek sing resik, luwih ramah lingkungan, ora beracun,
ora ana bahan kimia. Tablet pembersih sing penting yaiku mitra pembersih sing apik!

Parameter:
Ès ngeculaké kanthi cepet, gampang kanggo mbusak rereget saka kaca.
Tablet 1 + banyu 4L = cairan mesin cuci angin kaca 4L!
§ Efficiency luwih saka agen pembersih tradisional.
♣ Biru, ukuran cilik, larang regane lan gampang digawa.
♣ Dikemas bt susu film, kothak warna, film alum, dll.

Napa penting kanggo milih cairan wiper gelang angin?

Nggunakake jangka panjang ing lingkungan njaba, cetha mobilmu wis kabur lan akeh goresan.
Miturut statistik departemen wewenang, ing kecelakaan tabrakan, 70% saka wong-wong mau disebabake visibilitas miskin saka kaca cair!
Gampang kanggo ngetokake wiper cair amarga cahya ing srengenge lan udan saben dina manawa permukaan ora direksa utawa dilumasi,
luwih gampang kanggo nyepetake urip layanan tape adesif lan cermin kaca bakal angel di resiki!
Bener, nggawe cairan mesin cuci ngarep dhewe iku supaya gampang!

Korosi dening udan asamKerusakan dening suhu dhuwur • Isolasi lan pasir angin rampant • Auto Exhausts
Kondhisi kasebut tansah nimbulaké tatu serius ing wiper.
Pilihan cairan wiper koco cendhak bisa nyebabake lapisan sithik utawa guncang wesi ing cermin
sing ora bisa rampung di resiki, nyebabake owah-owahan kabur.

Apa gawe piala kasebut

Apa sampeyan duwe laku sing salah?
Tinimbang ngumbah mobil karo kabeh musim cairan cairan mesin cuci, nganggo bubuk cuci piring, bubuk cuci, lan liya-liyane?
Utawa langsung mencuci mobil kanthi banyu resik?

Apa gawe piala kasebut?
Sebutake muncung semprotan, Corrode ing selang karet, Ngilangake wipers kaca, scrape kaca ngarep.

OPS Tablet Pembersih, nggawe cairan mesin cuci kaca ngarep sing paling apik.

Pitu kauntungan gedhe lan fitur tablet mesin cuci cermin angin sing klempakan.

1PC tablet padha karo banyu kaca mobil 4L

Cepet lan efisien kanggo ngilangi film lenga:
Cepet ngresiki film lenga saka kaca ngarep tanpa rereged banyu, lan bisa ngluwihi wiper wesi.
Proteksi kanggo panyisir kaca depan:
♦ Gunakake jangka panjang prodhuk iki bisa ngresiki wiper angin, saéngga luwih apik masang menyang cair lan nyedhiyakake umur layanan maneh.
Safety lan softness:
♦ Ora ana goresan utawa korosi ing kaca ngarep, tanpa karat.
Gampang kanggo nindakake:
♦ tablet mesin cuci 1PC = cairan wiper 4L, ngirit ruang ing mobil.
Perlu kanggo dina udan:
♦ Film lenga ora bisa dicopot, yen ora nambah prodhuk iki kanggo ngrusak masalah nggawa lenga film
Transmisi cahaya dhuwur, sesanti cetha:
♦ Cermin kaca sing resik lan traceless, luwih transparan, supaya sampeyan drive luwih aman.
Fungsi multi-fungsi lan kabeh-ing-siji:
♦ Apa wae klien nggunakake ing sembarang musim, cairan kanti cuci kaca kanggo mangsa uga nduweni efek banget!
Nanging bakal nambah alkohol kanggo cairan mesin cuci kaca

Sadurunge resik lan sawise resik

Cara migunakake tablet mesin cuci kaca ngarep?

1. Bukak tutup teko mobil lan isi nganggo banyu resik
2. Njupuk metu tablet suntik lan sijine ing ceret
3. Aktifake peralatan pembersih mobil ing mobil lan reresik rampung.
Sampeyan ndeleng, cairan kanti cuci kaca kobong gampang utawa angel? Jawaban iki minangka tugas prasaja!

Cara nggunakake tablet pembersih effervescent

Nggolek supplier tablet cuci cuci angin sing dipercaya? Hubungi kita ing kene kanggo informasi luwih lengkap!

Spesifikasi Tablet Reresik Tabel

Jeneng ProductTablet Pembersih Cuci Mulut, Cairan cuci kaca cair
Spesifikasi Produk.1PC utawa liyane pcs dikempalken
katonTablet konsentrat
Periode Garansi 5 Taun
MOQ10,000PCS
tanggal deliveryNganti rong minggu.