Wipes Sanitizer Tangan

Wain Sanitizer Tangan Alkohol
Wutah klorida Benzalkonium

Ringkesan singkat
OPS Sanitizer tangan ngilangke nganggo alkohol utawa bebas alkohol (benzalkonium klorida), Satus potongan ngresiki tisu ing sak paket. Aja kuwatir maneh babagan tangan sing reget. Cocog banget kanggo tetep seger ing perjalanan, lan formula canggih ngresiki tangan kanthi efektif. Ngilangke permukaan sing pengin diresiki.

Feature: 
♣ Ngemot Aloe lan Vitamin E.
Cleans Instant lan sanitizes tangan cepet.
♣ Aman digunakake sadurunge mangan lan ngombe.
Drying Pangatusan kanthi cepet, ora ana sisa setane.
♣ Wangsul Pakaryan Resume Sekolah.

Wipes Sanitizer Tangan OPS Kanggo Tangan

Wink disemprotis antibodi sing kasedhiya ing paket lengkap 100 unit. Produk iki becik,
awit padha banget ngresiki tangan kanggo ngresiki tangan lan supaya kantor utawa bahan kerja tetep apik.
99% permata sing mbebayani wis dipateni lan rada dicopot. Mesthi pilihan sing efisien yen sampeyan nggoleki
lapuh kualitas profesional kanthi regane larang. OPS nyedhiyakake 70-75% ngombe tangan sanitizing alkohol uga ngilangke benzalkonium klorida
(tanpa klebu alochol).

Apa Wipes Tangan Sanitizer efektif Kanggo Covid-19?

Apa sampeyan pengin nemokake ngusap tangan antibakteri paling apik sing saiki kasedhiya ing pasar?
Sampeyan bisa uga wis ngerteni manawa ana akeh produk supaya angel milih mung ngombe.
Ing ngisor iki sawetara poin sing kudu dieling-eling nalika milih pembunuhan sing disinfektip.

Apa sampeyan pengin wong-wong mau nalika lagi mlaku-mlaku utawa mlaku-mlaku utawa adoh saka omah lan sampeyan ora bisa ngresiki tangan
nganggo sabun lan banyu utawa kanggo macem-macem kerja sing butuh kahanan kebersihan optimal ing materi
.

Wipes iki pancen praktis kanggo ngilangi kabeh jinis mikroorganisme saka tangan utawa jinis obyek.
Nalika milih cuci cuci tangan paling apik, sing paling dhisik sing kudu dipikirake yaiku suwene wektu ngilangi kanggo disinfect
uga tangan utawa obyek supaya garing. Kita mesthi menehi saran milih wipes sing tumindak kanthi cepet lan bakal nguap kanthi cepet.

Sampeyan uga bisa narik kawigaten kanggo ngerti sepira pembasuhan pembasuhan lan kapabilitas apa sing kalebu produk utawa senyawa.

Nanging tanpa mangu, sing paling penting yaiku mriksa bahan kimia sing ana ing ngusap, utamane yen bakal
digunakake ing tangan. Luwih becik ora nggunakake wipes sing duwe akeh senyawa lan mesthi milih sing paling alami,
saliyane iki tegese ngombe wangi sing wangi amarga kalebu minyak wangi.

Tekstur ngusap uga bisa dianggep, amarga bakal menarik manawa tahan lan ora ninggalake serat
utawa residu. Temtu cara sing gampang kanggo ngresiki awake dhewe lan ngresiki sawetara obyek pribadi utawa instrumental
nalika sabun lan banyu utawa produk disinféktan liyane ora kasedhiya, nanging mesthine ora digunakake kanthi rutin minangka alami
Cara reresik, mula bisa ngrusak kulit sing paling sensitif yen sampeyan milih wipes sing akeh bahan kimia.
Kajaba iku, resistensi bisa digawe lan wipes kasebut ora bakal efektif kanggo nglawan patogen tartamtu.
Mulane kita nyaranake panggunaan moderat lan. Yen bisa, pilihan wipes sing paling alami bisa.

Bahan aktif: Alkohol Ethyl, Banyu Deionized, lan liya-liyane.

Warning:
Kanggo Nggunakake Eksthi Mung
Mbebayani yen ditelan.
Aja nggunakake nalika ngusir bayi.
Aja siram ing Toliet.
Dhuwur Api. Aja adoh saka geni utawa geni.
Aja mangan utawa ngombe nalika nangani.

Aja Gunakake:
Bahaya Kanggo Manungsa Lan Kewan Kewan.

Direction:
Angkat tab ing sisih ndhuwur tutup kanggo mbukak.
Bukak paket film segel kelembapan sadurunge digunakake
Narik dhisik ngilangke pusat dispensing canister.
Tutup tutup kanggo nahan kelembapan
WIpe resik karo produk iki. Ayo udhara garing.

Ngendi supaya wipes witter sanitizer tangan? Informasi luwih lengkap, monggo hubungi kita!

Lembar Wipes Sanitizer

Jeneng ProductWipes Tangan Antibakteri
Spesifikasi Produk.100 Pirang Ngobel Nang
BahanAlkohol Etan utawa benzalkonium klorida, Banyu Deionized.
LumbungSimpen ing wilayah garing sing apik lan apik
MOQ Botol 5,000
tanggal deliverySekitar Minggu.
Informasi Liyane, Hubungi Kita

Mangga mbuktekaken sampeyan manungsa kanthi milih Jantung.