Best Car Wheel Cleaner

Multifunctional Effervescent Spray Cleaner

Ringkesan singkat
Tablet pembersih reresik ngarep kabeh guna.
Prodhuk iki minangka agen pembersih sing terintegrasi kanthi kinerja, kanthi langsung dicampur karo banyu ing banyu, bisa uga gampang dibuwang, kanthi gampang nambani noda sandhangan, noda pawon, tanduran keramik toilet, interior mobil, malah polish kayu, ninggalake omahmu sing apik banget. Cleaner spray effervescent multifunctional nduweni fungsi anti-penuaan, tetep keluwesan lan memperpanjang umur layanane. Sales langsung dening pabrik, njamin barang certified lan rega sing luwih murah.

Parameter:
♣ Cocog kanggo saben dina reresik ing kluwarga.
♣ Kanthi resik siji-potong, ora ana pemutih kimia.
♣ Ngremekake jero lan tetep seger kanggo dangu.
♣ Efek banget kanggo nyegah bakteri saka breeding.
♣ Tablet 1PC bisa padha karo banyu 500ML.

Kauntungan saka Multifunctional Effervescent Spray Cleaner

The Cleaners Spray Effervescent dissolves kanthi cepet ing kontak karo banyu, kurang busa lan gampang kanggo mbilas.
Gunakake panyedhiya serbaguna bisa nggawe banyu ngresiki banyu kanthi kuat 500ml. Wis cukup kapasitas
kanggo ngresiki omah kanthi rata-rata lan bisa digunakake ing jendhela, jubin, jedhing, lan liya-liyane.
Resik semprotan kanggo elektronika uga nduweni efek sing luwih apik. Nerangake saka enzim biologis kanggo ngilangi noda
kanggo entuk efek resik, luwih ramah lingkungan, lan non-beracun. Iku bisa ngganti reresik biasa.
Ora ana pamutih kimia sing bisa uga aman kanggo digunakake ing reresik pewarna peteng tanpa gawe piala.
Kita mung ngedol tablet pembersih effervescent iki, ora bisa ngedol sprinkling can!

Multi functional Effervescent Spray Cleaner

Apa sampeyan kudu sinau saka tablet pembersih?

Clean Spray Cleaner

♦ Super cleaner kaca super kontener, luwih saka banyu kaca konvensional.

♦ Ing ijo prasaja kabeh resik waé kanthi ukuran cilik, panggunaan lan portabel.

♦ Ukuran produk: Diameter tabung yaiku 2cm / 0.8 ", ketebalan pil sing 0.5cm / 0.2".
Tipe bahan konsentrasi lan bisa ngatur werna tablet kanggo klien.

♦ Cekap kinerja rumah tangga. Piece tablet setara 500ml cairan pembersih sing paling apik.

♦ Pabrik langsung, kualitas apik ing rega sing murah! Kaping akeh pesenan duwe diskon sing luwih apik.

♦ Iku paling apik resik pawon kanggo pelumas, Kanthi akeh aplikasi ing omah, kantor, lan interior mobil.

Warning: Produk iki kudu disimpen ing panggonan sing asri lan garing, Tansah nggayuh anak. Aja ngantuk!
Produk iki ora bisa digunakake kanggo banyu kaca antifreeze! Mung fungsi reresik ora duwe fungsi antifreeze!

Carane nggawe agen pembersih kuat?

♦ Bukak tutup pambilasan, diselehake dadi wiji pemberses pembersih effervescent.
♦ Isi banyu cetha, tablet 1pc = banyu 500ml.
Nunggu sawetara menit, sampeyan bakal nggawe agen pembersih terpadu sing sampurna!

Informasi liyane babagan produk-produk reresik eco-ramah, monggo hubungi kita!

Specifications Cleaner Spray Multifunctional Effervescent Specification Sheet

Jeneng Product Multifunctional Effervescent Spray Cleaner
Spesifikasi Produk. Diameter 2.0cm x ketebalan 0.5cm
katon Tablet konsentrat
Periode Garansi 3-5 Taun
MOQ 10,000PCS
tanggal delivery Nganti rong minggu.