Best Car Wheel Cleaner

Multifunctional Effervescent Spray Cleaner

Ringkesan singkat
All-purpose home effervescent cleaning tablets.
This product is a high-performance integrated cleaning agent, directly mixed with water into the sprinkling can, very convenient to use, can easily remove clothing stains, kitchen range hood stains, toilet ceramic tile stains, car interior, even wood polish, etc, leaving your home superbly shiny. The multifunctional effervescent spray cleaner has the function of anti-aging, keeping flexibility and prolonging its service life. Direct sales by the factory, ensure the certified goods and cheaper price.

Parameter:
♣ Suitable for daily cleaning in the household.
♣ Kanthi resik siji-potong, ora ana pemutih kimia.
♣ Ngremekake jero lan tetep seger kanggo dangu.
♣ Excellent effect for preventing bacteria from breeding.
♣ A 1PC tablet can equal to 500ML water.

Kauntungan saka Multifunctional Effervescent Spray Cleaner

The Cleaners Spray Effervescent dissolves kanthi cepet ing kontak karo banyu, kurang busa lan gampang kanggo mbilas.
Gunakake panyedhiya serbaguna bisa nggawe banyu ngresiki banyu kanthi kuat 500ml. Wis cukup kapasitas
for the average household cleaning and can be utilized in windows, floors, bathrooms, etc.
The spray cleaner for electronics also has better effect. It comes from the biological enzymes to decompose stains
to achieve a clean effect, more environmentally friendly, and non-toxic. It totally can replace your ordinary cleaning.
No chemical bleach even can be safe to use on cleaning pet stains without any harm.
We only sell these effervescent cleaning tablets, not sell the sprinkling can!

Multi functional Effervescent Spray Cleaner

Apa sampeyan kudu sinau saka tablet pembersih?

Clean Spray Cleaner

♦ Super cleaner kaca super kontener, luwih saka banyu kaca konvensional.

♦ Ing ijo prasaja kabeh resik waé kanthi ukuran cilik, panggunaan lan portabel.

♦ Ukuran produk: Diameter tabung yaiku 2cm / 0.8 ", ketebalan pil sing 0.5cm / 0.2".
Tipe bahan konsentrasi lan bisa ngatur werna tablet kanggo klien.

♦ Cekap kinerja rumah tangga. Piece tablet setara 500ml cairan pembersih sing paling apik.

♦ Factory direct sale, high quality at a low price! More quantities of booking have a better discount.

♦ It's the best kitchen cleaner for grease, Kanthi akeh aplikasi ing omah, kantor, lan interior mobil.

Warning: Produk iki kudu disimpen ing panggonan sing asri lan garing, Tansah nggayuh anak. Aja ngantuk!
Produk iki ora bisa digunakake kanggo banyu kaca antifreeze! Mung fungsi reresik ora duwe fungsi antifreeze!

How to make a powerful cleaning agent?

♦ Bukak tutup pambilasan, diselehake dadi wiji pemberses pembersih effervescent.
♦ Isi banyu cetha, tablet 1pc = banyu 500ml.
Nunggu sawetara menit, sampeyan bakal nggawe agen pembersih terpadu sing sampurna!

More information about eco-friendly cleaning products, please hubungi kita!

Specifications Cleaner Spray Multifunctional Effervescent Specification Sheet

Jeneng Product Multifunctional Effervescent Spray Cleaner
Spesifikasi Produk. Diameter 2.0cm x ketebalan 0.5cm
katon Tablet konsentrat
Periode Garansi 3-5 Taun
MOQ 10,000PCS
tanggal delivery Nganti rong minggu.