Semburan Penyemprot Ora Bau

Semburan Penyemprot Ora Bau

Ringkesan singkat
Semburan Penyemprot Ora Asu, Pembuangan Ora Ana Gunakake Multipuruse.
Suwe-suwe ngilangi ambu ora enak lan freshens
kanggo nyegah ambu ora enak. Eliminator Ora Bauwake OPS ngilangi kabeh ambu ora enak saka urine mobil, pets, mambu rokok, mutah, popok, sampah, jamur cendhak, cat, bensin lan liya-liyane.

Parameter: 
♣ Ora ana minyak wangi utawa wangi.
♣ Digunakake kanthi langsung ing ambu ora enak.
Apply Mung aplikasi menyang wilayah sing dipengini.
♣ 100% produk bahan medis alami sing bisa dibiji.
Formula Formula non-beracun, aman kanggo digunakake ing kulit.

Deodorizer Kamar sing Kuat, Ngilangake Kabeh Bau?

Semprotan penghilang bau OPS kanggo mobil utawa omah, ngilangi kabeh ambu ora enak karo bau kewan, urin kucing,
mambu asap, bau kimia, ing aplikasi kesehatan lan liya-liyane. Mecah lan mbusak bau ing
tingkat molekuler kanggo gampang dicopot. Kayane mung nglunasi ambu sing ora enak lan cacahe.

Kapasitas 100ML, gampang digawa ing tas tangan, tas lathian, dompet, tas utawa kanggo lelungan

odor eliminator for homes

Semprot Eliminator Bau Biodegradable & Alami.

Digawe saka ramizine tanduran sing dijupuk. Ing ambu ora enak yaiku 100% alamiah lan kelas medis,
Formulir hypoallergenic, non-beracun, ora ana bahan kimia sing atos. Ora ana agen bakteri lan bebas parabens,
phthalates. Pramila aman kanggo digunakake kanggo manungsa utawa pets.

Sampeyan bisa nyemprotake ing amben lan lantai, ing udhara, sanajan bisa nyemprotake asu uga kanthi aman!
Disaranake penghapusan ambu ora enak iki kanggo sapa wae sing kudu ngilangake macem-macem bau.

best odor eliminator natural odor eliminator

Dianggo: Semprotan ing udhara lan lumahing ruangan apa wae. Godhong ora ana aroma. Gunakake siji wektu, suwene 2 wulan!

OPS minangka profesional produsen semprot bau ambu lan pemborong, welcome buku remover ambu ora enak!


FAQ:

Q: Apa ana mambu ing jedhing?
A: Ya, produk kasebut duweni rong fungsi sterilisasi lan deodoranisasi. Sampeyan bisa disemprot ing jedhing supaya cepet deodorize.

P Q: Apa iki bisa digunakake yen disemprotake menyang spatu kanthi bau?
A: Mesthine, semprotane ambu ora enak OPS bisa digunakake.

T: Apa bisa digunakake yen ana wanita ngandhut lan bocah ing omah?
A : 100% Asli, bisa dikonversi. Ora masalah.

P: Bisa digunakake langsung ing asuku?
A: Produk iki uga diarani "Eliminator Pet Bau." Ora ana bahan kimia sing angel, nanging ora bakal digunakake ing asu kasebut.

Informasi liyane, Hubungi kita ing kene!

Lembar Spesifikasi Spesifikasi Penyisih

Jeneng ProductSemburan Penyemprot Ora Bau
Spesifikasi Produk.100ML
katonCepet ngilangi macem-macem bau
Periode Garansi 3 Taun
MOQBotol 1,000
tanggal deliveryNganti rong minggu.
Informasi Liyane, Hubungi Kita

Mangga mbuktekaken sampeyan manungsa kanthi milih Truk.