CREEPER SIT-ON

Nggulung Cart Cart
Kursi Creeper

Ringkesan singkat
Kursi creeper kanthi platform lenggahan gedhe, geser tray alat lan laci. Sampeyan bakal mrentah garasi lan dalan dalan ing cart carter rol. Digawe saka plastik sing tahan lama, roda muter kanthi apik ing dalan lan konkrit padha.Gambar kanggo macem-macem panggunaan kalebu detail otomotif utawa karya mekanik.

Feature: 
Gulung dalan kanthi rinci.
♣ 3 rak organisasi sing kapisah.
♣ Terus nganti 330lbs!
Poly polyurethane sing awet ing pigura logam
♣ Cah ayu, gampang dipasang, kepenak njagong.

Kacepetan lan Nampa Ngrampungake Proyek

Kreta sitik kompak iki wis dadi favorit pelanggan wiwit kita nggawe sawetara taun,
lan ora ana keraguan sing ana hubungane karo dhuwur, takeran keseimbangane.
lan konstruksi sing bermutu tinggi. Iki alat sing cocog kanggo sampeyan kabeh rinci lan reged
lan pakaryan pangopènan. Sampeyan bisa uga nemoni ing garaj utawa dalanmontor.

Badan kreta Detailer nyaman, kursi sing dirancang ergonomis digawe saka plastik keras nanging kasebut
cukup kanggo sampeyan nggunakake 2-3 jam polish lan waxing. Plastik kasebut imbang kanthi kuwat banget
pigura baja lan bobot setir papat inci. Iki nggulung VERY WELL loro ing garasi kanthi lantai sing dicet nanging
uga ing njaba beton wich ora pati penting. Loro papat rodha bisa dikunci, uga kudu dijaga
sampeyan ing papan yen wis nemokake papan sing manis.

Alat creaker FUOU kanthi dawa tarik laci lan rong tray sing bisa dicopot, sing becik lan gampang diangkat utawa mati,
patemon ana bagéyan jajan lan sampeyan wedi karo proyek Déwan.

Sit-On Creeper Rolling Detailers Cart

Peralatan detailing mobil iki uga duwe sawetara fitur panyimpenan cerdas. Nerangake karo saham rong aksesoris
salah siji mburi creeper, kanggo pengikat lan alat cilik liyane, uga kalebu wadhah botol sing bisa nahan kita
8 ons utawa gendul 16 ons. Larik panyimpenan kanggo ngatur persetujuan rinci kaya sikat, anduk lan bantalan,
manggoni pusat krupuk. Sampeyan uga bisa nggawe creeper kanthi nambah kapasitas panyimpenan tambahan lan kenyamanan.

Lenggah ing dhuwur sing sampurna kanggo nggayuh gembong ing sisih ndhuwur lan ngisor tanpa akeh upaya, utamane
sing ndhuwur. Sing apik digunakake kanggo owah-owahan rem, detail mobil utawa kerja ing omah sing mbutuhake sithik
makarya ing wilayah minangka kneeling, Kebebasan gerakan kanthi gembong sing luwih gedhe.

Pengin Book? Kita mesthi kene yen wis kasengsem

CREEPER SIT-ON

Jeneng ProductSIT-ON CREEPER, Rolling Detailer Rolling, Alat Nggawe / Alat Creeper
Spesifikasi Produk.Model Cilik / Model Sedheng
Size Product375x360x260mm / 455x320x255mm
packing1 PC Creeper dikempalken ing siji karton master
MOQ Sets 400
tanggal delivery3-4 Minggu.
Informasi Liyane, Hubungi Kita

Mangga mbuktekaken sampeyan manungsa kanthi milih Piala.