Kebijakan Privasi

Syarat lan ketentuan ing ngisor iki mrentah kabeh nggunakake situs opskar.com lan kabeh isi, layanan lan produk sing kasedhiya ing utawa liwat situs web (dijupuk bebarengan, situs web kasebut). Situs web diduweni lan dioperasi dening ops ("ops"). Situs web ditawakake miturut syarat-syarat lan syarat sing ana ing kene lan kabeh peraturan operasi, kebijakan (kalebu, tanpa watesan, Kebijakan Privasi OPS) lan prosedur sing bisa diterbitake saka wektu ke wektu ing Situs iki dening OPS (bebarengan, "Perjanjian").

Mangga maca Persetujuan kasebut kanthi teliti sadurunge ngakses utawa nggunakake situs web kasebut. Kanthi ngakses utawa nggunakake situs web apa wae, sampeyan setuju kanggo dadi watesan karo syarat lan kondisi perjanjian iki. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh syarat lan kondisi perjanjian iki, sampeyan ora bisa ngakses situs web utawa nggunakake layanan apa wae. Yen syarat lan kondisi kasebut dianggep minangka penawaran dening OPS, panriman kasebut diwatesi kanthi tatesan syarat kasebut. Situs web mung kasedhiya kanggo individu sing paling sethithik umur 13.

  • Akun lan Situs opskar.com. Yen sampeyan nggawe blog / situs ing situs web, sampeyan tanggung jawab kanggo njaga keamanan akun lan blog, lan sampeyan kanthi penuh tanggung jawab kanggo kabeh kegiatan sing kedadeyan ing akun kasebut lan tindakan liyane sing dijupuk karo blog. Sampeyan kudu ora nggambarake utawa nemtokake tembung kunci ing blog kanthi cara sing nyasarake utawa nglanggar, kalebu kanthi cara sing dituju kanggo perdagangan nganggo jeneng utawa reputasi liyane, lan OPS bisa ngganti utawa mbusak katrangan utawa tembung kunci sing dianggap ora layak utawa ora sah, utawa digunakake uga nyebabake tanggung jawab OPS. Sampeyan kudu langsung ngabari OPS babagan panggunaan sing ora sah ing blog, akun utawa pelanggaran keamanan liyane. OPS ora bakal tanggung jawab tumrap tumindak utawa ngilangi Sampeyan, kalebu kerusakan apa wae sing ditindakake minangka akibat tumindak utawa ngilangi tumindak kasebut.

  • Tanggung jawab saka Kontributor. Yen sampeyan nggarap blog, komentar ing blog, kirim materi menyang situs web, kirim pranala ing situs web, utawa nggawe (utawa ngidini pihak katelu kanggo nggawe) materi sing kasedhiya kanthi situs web (materi apa wae, "isi" ), Sampeyan tanggung jawab penuh isi, lan gawe piala sing diasilake, sing isi. Kaya mengkono, apa isi kasebut minangka teks, grafis, file audio, utawa piranti lunak komputer. Kanthi nggawe Isi kasedhiya, sampeyan makili lan njamin yen:
  • sing ngundhuh, niron lan nggunakake Isi ora bakal nglanggar hak kepemilikan, kalebu nanging ora winates hak cipta, paten, merek dagang utawa hak rahasia dagang, pihak katelu;
  • yen juragan duwe hak marang kekayaan intelektual sing digawe, sampeyan duwe (i) nampa ijin saka juragan ngirim utawa nyiapake Isi, kalebu nanging ora winates ing piranti lunak apa wae, utawa (ii) diamanake saka juragan mbatalake kanggo kabeh hak ing utawa kanggo isi;
  • sampeyan wis netepi kabeh lisensi pihak katelu sing ana hubungane karo Isi, lan wis nglakoni samubarang kabeh perlu kanggo kasil ngliwati pangguna pungkasan karo sembarang syarat sing dibutuhake;
    Isi ora ngemot utawa nginstal virus, cacing, malware, jaran Trojan utawa konten mbebayani utawa rusak liyane;
  • Isi ora spam, ora digawe kanthi otomatis utawa ora sacara komersial, lan ora ngemot isi komersial sing ora etis utawa ora dikarepake kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs pihak katelu utawa ngedongkrak peringkat mesin telusur ing situs pihak katelu, utawa tumindak liyane (kaya minangka phishing) utawa mislead recipients minangka sumber materi (kayata spoofing);
  • Isi ora porno, ora ngandhut ancaman utawa nyebabake kekerasan marang individu utawa entitas, lan ora nglanggar hak privasi utawa publisitas pihak katelu;
  • blogmu ora diterbitake liwat pesen elektronik sing ora dikepengini kayata tautan spam ing newsgroups, dhaptar email, blog liyane lan situs web, lan cara promosi sing padha sing ora dikarepake;
  • blogmu ora diarani kanthi cara sing nyasarke para nonton sampeyan mikir yen sampeyan wong liya utawa perusahaan. Contone, URL utawa jeneng blog sampeyan ora jeneng wong liya saka dhewe utawa perusahaan liyane saka sampeyan dhewe; lan sampeyan kudu, ing kasus Isi sing kalebu kode komputer, kanthi kanthi kategorine lan / utawa diterangake jinis, alam, panggunaan lan pangaruh saka bahan, manawa dijaluk supaya OPS utawa liya-liyane.

Kanthi ngajokake Konten menyang OPS kanggo dilampirake ing situs web sampeyan, sampeyan menehi OPS lisensi ing saindhenging donya, royalty-free, lan non-eksklusif kanggo ngasilake, ngowahi, adaptasi lan nerbitake konten kasebut kanthi tujuan kanggo nampilake, nyebarake lan promosi blog . Yen sampeyan mbusak isi, OPS bakal nggunakake upaya sing bener kanggo nyopot saka situs web, nanging sampeyan ngakoni yen caching utawa referensi kanggo konten kasebut ora bisa digawe langsung ora kasedhiya.

Tanpa matesi samubarang wujud utawa jaminan, OPS duwe hak (sanadyan ora dadi kewajiban), ing discretion tunggal (i) nolak utawa mbusak isi sing, ing pendapat wajar OPS, nglanggar sembarang kebijakan OPS utawa sawayah-wayah mbebayani utawa ora ditrapake, utawa (ii) ngilangi utawa mbantah akses lan nggunakake situs web marang individu utawa entitas kanthi alasan apa wae, ing discretion tunggal OPS. OPS ora duwe kewajiban nyedhiyani pendanaan apa wae sing wis dibayar sadurunge. 3

  • Pembayaran lan Pembaharuan.
    Syarat Umum.
    Miturut milih prodhuk utawa layanan, sampeyan setuju kanggo mbayar OPS biaya langganan siji-lan / utawa saben wulan utawa taunan sing dituduhake (istilah pembayaran tambahan bisa uga kalebu ing komunikasi liyane). Pembayaran langganan bakal dikenani biaya pra bayar nalika sampeyan mlebu munggah kanggo Nganyarke lan bakal nutupi panggunaan layanan kasebut kanggo periode langganan saben wulan utawa taunan minangka dituduhake. Pembayaran ora bisa dibalekake.
    Pembaruan otomatis.
    Yen sampeyan ora ngabari OPS sadurunge pungkasan periode langganan sing ditrapake sing pengin mbatalake langganan, langganan sampeyan bakal kanthi otomatis gawe anyar lan sampeyan menehi wewenang kanggo ngumpulake biaya langganan taunan utawa saben wulan sing bisa ditrapake kanggo langganan kasebut (uga pajak apa wae) nggunakake kertu kredit utawa mekanisme pembayaran liyane sing ana ing rekaman kanggo sampeyan. Upgrade bisa dibatalake kapan wae kanthi ngirim panyuwunan menyang OPS ing nulis.

  • Layanan.
    Biaya; Pembayaran. Kanthi mlebu kanggo akun Layanan, sampeyan setuju kanggo mbayar OPS biaya persiyapan sing ditrapake lan biaya sing isih ana. Fees sing ditrapake bakal ditransaksasikake wiwit dina layanan sampeyan didegake lan luwih dhisik nggunakake layanan kasebut. OPS reserves hak kanggo ngganti syarat-syarat pembayaran lan biaya kanggo telung puluh (30) dina sadurunge ditulis kabar kanggo sampeyan. Layanan bisa dibatalake dening sampeyan ing sembarang wektu ing telung puluh (30) dina ditulis kabar kanggo OPS Dhukungan. Yen layanan sampeyan kalebu akses menyang dhukungan email prioritas. "Dhukungan email" tegese kemampuan nggawe panjaluk kanggo pitulungan dhukungan teknis kanthi email ing wektu apa wae (kanthi upaya cukup dening OPS kanggo nanggapi dina siji dina bisnis) bab nggunakake Layanan VIP. "Prioritas" tegese dhukungan njupuk prioritas liwat dhukungan kanggo pangguna layanan opskar.com standar utawa gratis. Kabeh dhukungan bakal diwenehake miturut OPS praktik layanan standar, prosedur lan kawicaksanan.

  • Tanggung jawab Pengunjung Website. OPS durung dideleng, lan ora bisa maneh, kabeh materi, kalebu piranti lunak komputer, dikirim menyang situs web, lan ora bisa dadi tanggung jawab kanggo isi, panggunaan utawa efek materi kasebut. Kanthi ngoperasikake situs web, OPS ora makili utawa nyatakake yen nyokong materi sing ana dikirim, utawa sing pracaya materi kasebut dadi akurat, migunani utawa non-mbebayani. Sampeyan tanggung jawab kanggo njupuk pancegahan sing perlu kanggo nglindhungi dhewe lan sistem komputer saka virus, cacing, jaran Trojan, lan konten mbebayani utawa liyane ajurmumur. Situs web bisa ngemot konten sing nyerang, ora sengaja, utawa ora bisa disengaja, uga isi sing ngemot akurat, kesalahan tipografi, lan kasalahan liyane. Situs web bisa uga kalebu materi sing nglanggar hak privasi utawa publisitas, utawa nglanggar hak kekayaan intelektual lan hak kepemilikan liyane, pihak katelu, utawa ngundhuh, nyalin, utawa nggunakake istilah kasebut miturut syarat lan katemtuan sing ditambahake, utawa ora ditulis. OPS nyatakake tanggung jawab apa wae gawe piala akibat saka panggunaan dening pengunjung Website, utawa saka apa wae sing diunduh dening pengunjung sing isi ana sing dikirim.

  • Isi Dikirim ing situs web liyane. Kita ora nampilake, lan ora bisa maneh, kabeh materi, kalebu perangkat lunak komputer, digawe kasedhiya liwat situs web lan kaca web sing opskar.com pranala, lan sing pranala menyang opskar.com. Yourcompany ora duwe kontrol atas situs web non-perusahaan lan kaca web, lan ora tanggung jawab kanggo isi utawa panggunaane. Kanthi ngubungake menyang situs web utawa kaca web sing ora ono, OPS ora makili utawa ora nglebokake situs web utawa kaca web kasebut. Sampeyan tanggung jawab kanggo njupuk pancegahan sing perlu kanggo nglindhungi dhewe lan sistem komputer saka virus, cacing, jaran Trojan, lan konten mbebayani utawa liyane ajurmumur. OPS nyatakake tanggung jawab apa wae gawe piala akibat saka nggunakake situs web non-ops lan kaca web.

  • Hak Cipta lan Kebijakan DMCA. Minangka perusahaan sampeyan njaluk liyane kanggo ngurmati hak properti intelektual, ngurmati hak properti intelektual liyane. Yen sampeyan pracaya manawa materi sing ana ing utawa disambung karo opskar.com nglanggar hak cipta, sampeyan disaranake kanggo menehi informasi OPS miturut Kebijakan Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). OPS bakal nanggapi kabeh bewara kasebut, kalebu minangka dibutuhake utawa cocok kanthi ngilangi materi sing nerak utawa mateni kabeh pranala menyang materi sing nerjemahake infringing. OPS bakal ngilangi akses pengunjung lan nggunakake Website yen, miturut kahanan sing cocok, pengunjung ditemtokake minangka infringer baleni saka hak cipta utawa hak properti intelektual OPS utawa liyane. Ing kasus penolakan kasebut, OPS ora nduweni kewajiban kanggo nyedhiyani pendanaan apa wae sing wis dibayar sadurunge menyang OPS.

  • Intelektual. Agreement iki ora ditransfer saka perusahaan marang sampeyan OPS utawa pihak katelu intelektual pihak katelu, lan kabeh hak, judhul lan kapentingan ing lan properti kuwi bakal tetep (minangka antarane pihak) kanthi OPS. OPS, opskar.com, logo opskar.com, lan kabeh merek dagang, tandha layanan, grafis lan logo sing digunakake karo opskar.com, utawa situs web iku minangka merek dagang utawa merek dagang kadhaptar saka OPS utawa lisensi OPS. Merk dagang liyane, tandha layanan, grafis lan logo sing digunakake karo situs web bisa dadi merek dagang saka pihak katelu liyane. Panggunaan situs web sampeyan ora nduweni hak utawa lisensi kanggo ngasilake utawa nggunakake sembarang merek dagang OPS utawa pihak katelu.

  • Iklan. OPS duwe hak kanggo nampilake iklan ing blog sampeyan kajaba sampeyan wis tuku akun iklan sing gratis.

  • Atribusi. OPS duwe hak kanggo nampilake pranala atribusi kayata 'Blog at opskar.com,' pangarang tema, lan atribusi font ing footer blog utawa toolbar.
    Produk Mitra. Kanthi ngaktifake produk partner (eg tema) saka salah siji saka mitra, sampeyan setuju karo syarat layanan partner. Sampeyan bisa milih metu saka syarat-syarat layanan ing sembarang wektu kanthi nguripake produk partner.

  • Domain Names. Yen sampeyan ndhaptar jeneng domain, nggunakake utawa ngirim jeneng domain sing didaftarke, sampeyan ngakoni lan setuju manawa nggunakake jeneng domain kasebut uga tundhuk marang kabijakan Internet Corporation for Names and Numbers ("ICANN"), kalebu Hak-hak Pendhaftaran lan Tanggung Jawab.

  • Malih. OPS reserves hak, ing discretion tunggal, kanggo ngowahi utawa ngganti bagean saka Persetujuan iki. Iku tanggung jawab kanggo mriksa Agreement iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Panggunaan terus sampeyan utawa akses menyang situs web sawise posting apa wae owahan menyang Agreement iki minangka nampi owah-owahan kasebut. OPS uga, ing mangsa ngarep, menehi layanan lan / utawa fitur anyar liwat situs web (kalebu, release alat lan sumber anyar). Fitur anyar lan / utawa layanan kasebut bakal tundhuk karo katrangan lan katemtuan saka Persetujuan iki.
    Nggon mandeg. OPS bisa mungkasi akses sampeyan menyang kabeh utawa situs web wae, kanthi utawa tanpa sabab, kanthi utawa tanpa kabar, kanthi efektif. Yen sampeyan pengin ngakhiri Persetujuan iki utawa akun opskar.com (yen sampeyan duwe), sampeyan bisa uga mung nyetop nggunakake situs web kasebut. Sakabehing kasebut, yen sampeyan duwe akun layanan sing dibayar, akun kasebut mung bisa diakhiri dening OPS yen sampeyan mungkiri babagan Perjanjian iki lan ora ngobati paten kasebut sajroning telung puluh (30) dina saka kabar OPS kanggo sampeyan; yen, OPS bisa ngilangi situs web kasebut langsung minangka bagian saka layanan umum. Kabeh pranata Agreement iki, sing kudu dilestarekake, bakal tetep mandhek, kalebu, tanpa watesan, pranata kepemilikan, pambatalan jaminan, indemnity lan watesan tanggung jawab.

  • Penafian Warranty. Situs web diwenehake "kaya". OPS lan panyedhiya lan pemberi lisensi kanthi iki nyatakake kabeh jaminan barang, dituduhake utawa diwenehake, kalebu, tanpa watesan, jaminan barang dagangan, kebugaran kanggo tujuan tartamtu lan non-pelanggaran. Ora ono perusahaan utawa panyedhiya lan pemberi lisensi, menehi garansi apa wae sing situs web bakal kesalahan gratis utawa sing akses thereto bakal terus-terusan utawa tanpa gangguan. Sampeyan ngerti manawa sampeyan ngundhuh saka, utawa yen diwenehi isi utawa layanan liwat, Situs web kanthi kaprigelan lan risiko sampeyan dhewe.

  • Batesan Tanggung Jawab. Ora ana ono acara, OPS, utawa panyedhiya utawa pemberi lisensine, bakal tanggung jawab bab sembarang subyek saka persetujuan iki miturut kontrak, keluwesan, tanggung jawab sing ketat utawa téori hukum utawa adil liyane kanggo: (i) kerusakan khusus, ora penting utawa njalari; (ii) biaya panuku kanggo produk utawa layanan pengganti; (iii) kanggo gangguan panggunaan utawa mundhut utawa korupsi data; utawa (iv) kanggo jumlah sing ngluwihi biaya sing dibayar dening OPS ing persetujuan iki ing periode sasi rolas (12) sadurunge panyebab saka tindakan. OPS ora duwe tanggung jawab kanggo kegagalan utawa wektu tundha amarga perkara sing ngluwihi kontrol sing cukup. Bab kasebut ora bakal dileksanakake ing tingkat sing dilarang dening hukum sing ditrapake.
    Perwakilan Umum lan Garansi. Sampeyan makili lan njamin yen (i) sampeyan nggunakake situs web bakal kanthi bener miturut Kebijakan Privasi OPS, karo Agreement iki lan karo kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake (kalebu tanpa watesan hukum utawa peraturan lokal ing negara, negara, negara , utawa wilayah pamaréntah liyane, babagan tumindak online lan konten sing bisa ditampa, lan kalebu kabeh hukum sing ditrapake babagan transmisi data teknis sing diekspor saka Amerika Serikat utawa negara sampeyan manggon) lan (ii) panggunaan situs web sampeyan ora bakal nglanggar utawa misalah hak properti intelektual pihak katelu.

  • Ganti rugi. Sampeyan setuju kanggo nglindhungi lan nglindhungi OPS, kontraktor, lan lisensine, lan direktur, pejabat, karyawan lan agen saka lan marang kabeh lan kabeh claims lan expenses, kalebu biaya pengacara, sing metu saka panggunaan situs web, kalebu nanging ora diwatesi kanggo nglanggar Agreement iki.

  • Liyane. Persetujuan iki minangka persetujuan kabeh antarane OPS lan sampeyan bab perkara ing ngisor iki, lan mung bisa diowahi kanthi amandemen sing ditulis dening eksekutif sah saka perusahaan, utawa dening posting dening perusahaan saka versi sing direvisi. Kajaba karo angger-anggering Toret sing ditrapake, yen ana, nyedhiyani jarwan, Persetujuan iki, akses apa wae utawa nggunakake situs web bakal diatur dening hukum negara California, USA, ora kalebu konflik angger-anggering hukum, lan panggonan sing tepat kanggo apa wae perselisihan sing metu saka utawa ana hubungane karo sing padha bakal dadi pengadilan negara lan federal sing dumunung ing San Francisco County, California. Kajaba kanggo tuntutan kanggo relief injunctive utawa adil utawa claims babagan hak properti intelektual (sing bisa digawa ing sembarang pengadilan wewenang tanpa posting saka jaminan), sembarang perselisihan sing muncul ing Agreement iki bakal pungkasan dienggoni miturut Aturan Arbitrase Komprehensif saka Arbitrase Hakim lan Layanan Mediasi, Inc. ("JAMS") dening telung arbitrator sing ditunjuk miturut Aturan kasebut. Arbitrase iki bakal dilaksanakake ing San Francisco, California, ing basa Inggris lan kaputusan arbitrase bisa dileksanakake ing pengadilan. Pihak sing ditrapake ing tumindak utawa nerusake kanggo ngleksanakake Persetujuan iki bakal nduweni hak biaya lan biaya pengacara. Yen bagean saka Persetujuan iki ora sah utawa ora bisa ditindakake, bagean kasebut bakal diandharake kanggo nggambarake maksud asli partai, lan bagian-bagian sing isih bakal tetep kanthi kekuatan lan efek. Pangewangan dening salah sijine katelu saka samubarang istilah utawa kondisi saka Persetujuan iki utawa samubarang nerbitake, ing sembarang kasus, ora bakal ngeculake istilah utawa kondisi kasebut utawa pelanggaran sabanjure kasebut. Sampeyan bisa nemtokake hak sampeyan ing Persetujuan iki kanggo pihak sing ngidini, lan sarujuk bakal kawates, istilah lan kondisi; OPS bisa netepake hak-hak kasebut ing sangisoré Agreement iki tanpa kondisi. Perjanjian iki bakal ngiket lan bakal ditindakake kanggo entuk manfaat saka para pihak, panerusane lan panuku sing dileksanakake.