Profesional Car Detailing Supplies
Grosir Produk Eco Car Wash

Nyediakake Eco-Friendly, Biaya-Efektif Car Care, Perlengkapan Cuci Mobil, Tablet Pembersih Effervescent

Looking For Kualitas, Kontrak Barang Gantidak Berkualitas?

APA KAMI Nuwun

Powder Car Wash

Amazing Wêdakakêna Car Wash bubuk, Ora perlu
pra-ngumbah lan spons karep, reresik efektif dhuwur. Nyimpen banyu, kaping lan biaya. Njaga goresan nalika ngumbah mobil, Nambah
glossiness mobil.

Best Car Wheel Cleaner

Wisuh, ngilangke bisa cepet mbusak rereget. Iku prasaja, trep lan biodegradable. Nambah fénoména sing dadi peteng, luwih dawa lan liya-liyane, banjur mulihake gloss asli! Cocog kanggo macem-macem permukaan hub roda.

Car Wash Shampoo Formula

Sampeyan bisa diowahi dadi mobil cuci mobil super-konsentrasi, ngirit biaya lan banget
efek pembersih kanggo nyampur karo shampoo lan deterjen cuci mobil! Ora mung nyimpen biaya transportasi nanging uga ngurangi biaya ngumbah otomatis.

Car Interior Cleaning Products

Nggunakake enzim alam lan ekologis kanggo nambani lenga sitrus sing minangka biodegradable Car interior
resik tanpa residu, bisa ditrapake kanggo mobil, lingkungan njero ruangan, kanthi fungsi sterilisasi, antibakteri lan nggawa hawa seger.

Tablet Cleaning Effervescent

1PC Tablet Pembersihan Tanaman yang sama 4L kaca mobil! Cairan wiper kiper kaca ngarep, cepet lan efisien kanggo ngilangi film minyak, shellac lan lateks wit ing kaca ngarep. Panyimpenan gampang kanggo sampeyan nyimpen spasi bagasi.

Multi Effervescent Spray Cleaner

A biologi agen pembersih sing kuat banget. Sampeyan ora mung cocok kanggo werna-werna sandhangan, nanging uga minangka decontaminator sing kuat ing peralatan dapur, lantai kayu, jubin kamar mandi, jamban dll. Sales langsung dening pabrikan, njamin barang certified.

We are OPS. Kita nggawe banget Cleaning Car Supplies, Household Cleaning Products.

Kabeh barang-barang kita sing ramah lingkungan, bisa uga ora nyebabake bahan kimia sing mbebayani kanggo kesehatan! Kita uga bisa ngatur produk kanggo klien kita.

Zhejiang OPS Lingkungan Perlindungan Technology Co, Ltd minangka perusahaan teknologi dhuwur kang profesional R & D, produksi lan dodolan produk Car wash, Auto rincian nyedhiyakake, Tablet cleaning effervescent, Lingkungan metalurgi produk, produk pemurnian udara kendaraan, kesehatan otomotif produk perawatan kecantikan.

Kita duwe hak kekayaan intelektual, Riset, lan laboratorium pengembangan lan jalur produksi otomatis, kekuatan riset ilmiah sing kuat. OPS merek dhewe bubuk serbaguna ngilangke bebas digunakake kanggo cleaning mobil saka macem-macem toko layanan mobil, stasiun layanan mobil lan toko layanan kaendahan.

KANGGO CERTIFICATE

SGS Certificate1 (1)
SGS Certificate2
SGS Certificate3
CNAS Certificate1
CNAS Certificate2
CNAS Certificate3

APA KAMI CUSTOMER SAYS

LOUISE COTTY

Aku entuk wêdakakêna cukur mobil sing ora nganggo reresik, dianggo ing toko layanan cleaning service.It mung butuh waktu menit 3 saben wisuh lan nduwe pekerjaan apik banget. Aku nggunakake produk istimewa saiki. Nyimpen banyu,
ngurangi biaya tenaga kerja, Tresna !!

GUY MOLLET

Efek cleaning reresik, biodegradable Pasokan rinci otomatis, kendaraan sampeyan langsung sawise ngumbah, OPS ora bakal ninggalake titik banyu. Dadi gampang kanggo nggarap!

HERHERT GEORGE

Iku di resiki apik ing kain, karpet, perabotan, peralatan pawon, interior vinil kendaraan lan sawetara liyane. Iku dibusak meh kabeh reged sing aku ora bisa. Saiki iki produk paling apik sing dakkandhakake. Dheweke ora ngambu, ora ngobong kulit, nganggo tanpa sarung tangan. Iku produk apik banget lan murah!

Sembarang Pitakonan Tulis Kita!

Alamat

NO.208, Dongxi Industrial Park, Wucheng, Jinhua, Zhejiang, Cina.

Ora Ana Gedung 4, Wanda Square, Jinhua, Zhejiang, China.

Telpon

+ 86-579-82456460
+ 86 18657634288

email

sales@opskar.com
ops@ops.cn

Mangga mbuktekaken sampeyan manungsa kanthi milih Plane.