Tangan Sanitizer Gel

Gel Sanitizer Tangan Segera

Ringkesan singkat
Gel desinfeksi tangan OPS sing ora dikumbah tangan reresik kulit cepet, perlindungan alus lan tahan lama. Gunakake produk sedina muput kanggo nglindhungi tumrap panyebaran kuman. Apa sampeyan lagi ing omah utawa lagi kerja, rumus sing lembut kasedhiya ing sisih sampeyan yen sampeyan paling butuh.

Feature: 
Gel Gel tangan anti-bakteri bakal tetep tangan.
♣ Lembut lan ora ngganggu, disinfeksi lembut.
♣ Ora cuci, pangatusan cepet, gampang digunakake.
Ing tektur Gel, sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol jumlah kasebut.

Efektensi Gel Disinfeksi instan OPS

Digawe nganggo etanol kanggo nambah kesehatan lan kebersihan kulit, ngemot moisturizer lan sugih aloe inti, aroma sing entheng.
Bahan sing aman kanggo nggunakake asring. Minangka kanggo saben peringkat WHO / CDC effectivess. Enggal mateni 99.99% kuman tanpa banyu
lan bakteri ing kulit sing bisa nyebabake penyakit lan mungkasi sawetara virus. Sanitizer tangan berbasis alkohol bisa cepet
nyuda jumlah mikroba ing tangan. Formula sing luwih resik iki nyegah panyebaran barang najis kanggo njaga
kesehatan kulawarga.

50ML,100ML, 500ML Sanitizer Gel

Formula Non-Caket

Tansah tangan lan kesehatan sing resik kanggo bocah, lan ora lara kulit, nduweni fungsi banyu lan pelembab.

Kills 99.99% of Harmful Germs

Gel Sanitizer Grosir Saka Model sing Beda

We kasedhiya 50ML, 80ML, 100ML, 500ML Item.

50ML,80ML Sanitizer Gel100ML Sanitizer Gel500ML Sanitizer Gel

Cara Nggunakake Sanitizer Tangan?

Entuk jumlah produk sing cocog kanggo lembab tangan lan samubarang kanggo 20 nganti 30 detik nganti Cairan
nutupi tangan, nunggu pangatusan, lan ora adus nganggo banyu.

Aplikasi sudhut

Gunakake ing kantor sampeyan, omah, ing mobil, sekolah, utawa ing ngendi wae sampeyan kudu ngresiki tangan kanthi cepet.

Paket Gel Antibakteri

Antibacterial Gel Packing

Pay manungsa waé liyane

Elinga yen teknik iki ora cocog nalika tangan katon reged utawa sawise nggunakake jamban.
Ing kasus kasebut, ngumbah tangan dibutuhake.

Produk iki kanggo panggunaan eksternal. Mangga ora njupuk internal. Gunakake kanthi ati-ati marang wong sing alah-alahan saka alkohol.
Mangga dijaga supaya ora dicekel bocah.

Tertarik tuku pembersih tangan akeh? kontak kita!

Lembar Spesifikasi Spesialisasi Gel Sanitizer

Jeneng ProductGel Disinfeksi Tangan Segera
Spesifikasi Produk.100ML, 500ML
BahanBanyu, ekstrak Aloe, Humectant, lsp.
Periode Garansi 3 Taun
MOQ 100ML- 5,000 Botol , 500ML-2,500 Botol
tanggal deliverySekitar Minggu.
Informasi Liyane, Hubungi Kita

Mangga mbuktekaken sampeyan manungsa kanthi milih Plane.