Car Wash Supplies

Wisuh Mobil Tanpa Nampa
Car Cleaning Products

Ringkesan singkat
Apa sampeyan mbayangno yen wisuh dadi gampang?
Nalika ngombe kopi sawetara, umbah-umbah mobil bisa rampung! Deterjen OPS Touchless Car Wash kanggo ngresiki eksterior mobil, kanthi efektif nyopot rereget mobil, rereget dalan, lumpur, shellac, lan liya-liyane. Yen sampeyan nggunakake eksterior mobil sing luwih resik, kaya bubuk cuci mobil OPS, ora mung bakal ngirit banyu luwih akeh kaping. nanging uga sampeyan bakal nemokake reresik mobil lucu banget!

fitur: 
♣ Ngilangi Serangga, Serangga, Resin tetesan.
♣ Busana mantep rampung safety.
♣ Cocog kanggo ngresiki kabeh jinis kendaraan.
♣ Digunakake ing tangan utawa otomatis ngumbah layanan.

Apa wisuh mobil tanpa tutul? Sampurna kanggo cleaing dadi kendaraan reged ??

OPS Dipusatkan Touch Powder Car Wash disiapake khusus kanggo Sistem cuci mobil,, cuci mobil, cuci mobil otomatis.
Sing cocog kanggo ngresiki kabeh jinis kendharaan ing agensi pembersihan mobil lan stasiun layanan mobil.
Kauntungan paling gedhe saka barang kasebut yaiku tanpa sentuhan, bebas ngusap. Ora perlu ngumbah lan spons karep. Ngirit banyu lan biaya!
Tugas reresik kabeh gampang banget lan gampang ditindakake. Cukup nyemprotake sampo cuci mobil tanpa sentuh lan cuci nganggo mesin cuci Tekanan.
Ora nggambar cat kanggo kendharaan apa wae. Uga lapisan karo glossy amarga bubuk kalebu lilin.
Materail alkalescent, tarif PH 8.5, lulus sertifikat SGS, TUV, MSDS, CE. Pramila sampeyan kudu milih pasokan cuci mobil!

Apa produk pembersih mobil njaba banget?

♦ Available powder, biaya pangiriman sing luwih gampang lan luwih murah, siji bag 500g, bisa ngumbah 40cars.
♦ Banyu disimpen kanthi luwih saka setengah. Cukup nggunakake watara 30-40 liter banyu saben mobil, Banyu maksimal!
♦ Mung semprot lan mbilas. Ora perlu ngilangke, mung siji wong njupuk menit 3 kanggo ngresiki siji mobil.
♦ Ekonom, gampang dianggo lan luwih cepet mbusak rereget sing gedhe banget, kerusakan lalu lintas bebarengan karo reged mbebayani liyane.
♦ Produk wash car low ph bisa dibilas banget lan ninggalake wilayah lumahing gumilap lan resik.
♦ Iku godhong kaca sing apik lan malah ngilangi alis kotor ing jendhéla.
♦ Cuci mobil sing ngrancang pasokan nglindhungi sinar ultraviolet lan cuaca ekstrim, nggawe kendaraan anyar.

Carane ngumbah mobil karo produk pembersih alami?

How to make car cleaning products

♥ Ngeculake paket OPS sing didol tanpa tumpangan bebas konsentrasi menyang banyu 50kg duweni ember (rasio ngencer 1: 80-120)
♥ Averagely nyemprotake cairan (shaped penggemar) menyang lumahing kendaraan lan pusat roda four. Bakal rampung babagan 3o detik.
♥ Rilse kendaraan nambani metu saka ndhuwur nganti ngisor (Paling ora tekanan banyu tetep 60MPA)
♥ Sawise mbilas, langsung garing nganggo andhuk kasebut.

Sampeyan ndeleng, iku trep kanggo nyedhiyakake perlengkapan wisuh! Hubungi kita kanggo pesenan!

Paling apik pasokan nyedhot mesin kanggo mesin pencuci otomatis

Automatic car wash supplies

♦ Dissolve paket OPS otomatis (bubuk) menyang banyu 2kg kanggo njaluk 2.5kg saka cuci kendaraan
(Disaranake kanggo nggunakake banyu panas ing mangsa panas kanthi efek sing luwih apik).
♦ Sawise ngetokake pompa proporsi menyang proporsi 4% nggunakake cairan sing dibubarake kendaraan.
♦ Semprotake cuci kendaraan kanthi cetha sakwise kendaraan drive menyang Cuci Kendaraan.
♦ Nyetel tekanan mesin cuci kendaraan nganti 60kg.
♦ Sawise disiramake, langsung garing kendaraan sing duwe andhuk amba.
Cathetan: Rasio pencairan nyata yaiku 1: 125
Uga bubuk cuci mobil sing kasedhiya kanggo toko reresik (prosedur sing padha karo wisuh mobil kanthi otomatis)

Apa aplikasi kasebut bubuk cuci mobil?

equipment

Cuci Mobil Tangan • Cuci Mobil Otomatis • Pembersih Tekanan Tinggi • Stasiun layanan mobil

Sampeyan nggoleki produsen produk cuci mobil sing bisa dipercaya? Kita kene!

Specification Supplies Car Wash

Jeneng ProductTouch Powder Car Wash
Spesifikasi Produk.500g / 1 Bag
priceUS $ 2.00-2.50 500g / Bag (FOB Ningbo / Shanghai)
katonpowder
Periode Garansi3-5 Taun
MOQ1 MT (2000 bags)
tanggal deliverySakitar 15 dina.
Informasi Liyane, Hubungi Kita

Mangga mbuktekaken sampeyan manungsa kanthi milih Key.