Car Wash Supplies

Car Wash Supplies
Car Cleaning Products

Ringkesan singkat
Apa sampeyan mbayangno yen wisuh dadi gampang?
Ora perlu ngrokok, ora perlu gawe karat wiping! Nalika sampeyan ngombe kopi sajrone sauntara, gawe reresik mobil rampung! Produk alami kanggo ngresiki interior mobil, kanthi efektif mbusak rereget mobil, dalan lendhut, lendhut, shellac, lan liya-liyane.
Yen sampeyan nggunakake produk pembersih mobil profesional sing luar biasa, kaya mesin bubuk cuci mobil OPS, ora mung nyimpen luwih akeh banyu. nanging uga sampeyan bakal nemokake reresik mobil sing lucu!

fitur:
♣ Ngilangi Serangga, Serangga, Resin tetesan.
♣ Busana mantep rampung safety.
♣ Cocog kanggo ngresiki kabeh jinis kendaraan.
♣ Digunakake ing tangan utawa otomatis ngumbah layanan.

Apa aku bisa ngumbah mobilku?

OPS Dipusatkan Touch Powder Car Wash khusus disiapake kanggo sistem cuci mobil, wisuh tekanan tinggi, tangan wisuh,
nyuci mobil otomatis. Wêduk tutul car bisa ditrapake kanggo ngresiki kabeh jinis kendaraan ing agen pembersih mobil lan stasiun layanan mobil. Keuntungan paling saka prodhuk kita ora bisa dicenthang, ora bisa diusap. Ora perlu ngumbah lan spons karep. Simpen banyu lan biaya tenaga kerja!
Tugas pembersihan kabeh gampang banget lan gampang ditindakake. Carane ngumbah mobil ireng tanpa nipis?
Mulane sampeyan kudu milih pasokan nyedhot mesin!

Apa produk pembersih mobil njaba banget?

♦ Available powder, biaya pangiriman sing luwih gampang lan luwih murah, siji bag 500g, bisa ngumbah 40cars.
♦ Banyu disimpen kanthi luwih saka setengah. Cukup nggunakake watara 30-40 liter banyu saben mobil, Banyu maksimal!
♦ Mung semprot lan mbilas. Ora perlu ngilangke, mung siji wong njupuk menit 3 kanggo ngresiki siji mobil.
♦ Ekonom, gampang dianggo lan luwih cepet mbusak rereget sing gedhe banget, kerusakan lalu lintas bebarengan karo reged mbebayani liyane.
♦ Produk wash car low ph bisa dibilas banget lan ninggalake wilayah lumahing gumilap lan resik.
♦ Iku godhong kaca sing apik lan malah ngilangi alis kotor ing jendhéla.
♦ Cuci mobil sing ngrancang pasokan nglindhungi sinar ultraviolet lan cuaca ekstrim, nggawe kendaraan anyar.

Carane ngumbah mobil karo produk pembersih alami?

Carane nggawe produk pembersih mobil

♥ Ngeculake paket OPS sing didol tanpa tumpangan bebas konsentrasi menyang banyu 50kg duweni ember (rasio ngencer 1: 80-120)
♥ Averagely nyemprotake cairan (shaped penggemar) menyang lumahing kendaraan lan pusat roda four. Bakal rampung babagan 3o detik.
♥ Rilse kendaraan nambani metu saka ndhuwur nganti ngisor (Paling ora tekanan banyu tetep 60MPA)
♥ Sawise mbilas, langsung garing nganggo andhuk kasebut.

Sampeyan ndeleng, iku trep kanggo nyedhiyakake perlengkapan wisuh! Hubungi kita kanggo pesenan!

Paling apik pasokan nyedhot mesin kanggo mesin pencuci otomatis

Penyetor mobil otomatis

♦ Dissolve paket OPS otomatis (bubuk) menyang banyu 2kg kanggo njaluk 2.5kg saka cuci kendaraan
(Disaranake kanggo nggunakake banyu panas ing mangsa panas kanthi efek sing luwih apik).
♦ Sawise ngetokake pompa proporsi menyang proporsi 4% nggunakake cairan sing dibubarake kendaraan.
♦ Semprotake cuci kendaraan kanthi cetha sakwise kendaraan drive menyang Cuci Kendaraan.
♦ Nyetel tekanan mesin cuci kendaraan nganti 60kg.
♦ Sawise disiramake, langsung garing kendaraan sing duwe andhuk amba.
Cathetan: Rasio pencairan nyata yaiku 1: 125
Uga bubuk cuci mobil sing kasedhiya kanggo toko reresik (prosedur sing padha karo wisuh mobil kanthi otomatis)

Apa aplikasi kasebut bubuk cuci mobil?

peralatan

Cuci Mobil Tangan • Cuci Mobil Otomatis • Clean-Pressure Cleaners • Stasiun layanan mobil
Yen sampeyan lagi nggoleki cara sing paling apik kanggo ngumbah mobil tanpa nipis, hubungi kita.

Specification Supplies Car Wash

Jeneng Product Touch Powder Car Wash
Spesifikasi Produk. 500g / 1 Bag
price US $ 2.00-2.50 500g / Bag (FOB Ningbo / Shanghai)
katon powder
Periode Garansi 3-5 Taun
MOQ 1 MT (2000 bags)
tanggal delivery Sakitar 15 dina.