Best Car Wheel Cleaner

Car Wheel Cleaner
Best Rim Cleaner Wholesale

Ringkesan singkat
Cepet ngilangi jeruk lan ngilangi reged! Kang bagean saka kendaraan sampeyan iku paling dirtyest? Roda sampeyan! Antarane panas, cuaca sing ora apik lan kontaminasi rem reguler, roda sampeyan meh langsung reged. OPS Rim Cleaner khusus mbentuk bubuk pembersih eco-friendly kanggo ngarahake bleduk heavy brake lan ninggalake roda sampeyan resik. Wisuh, ngilangke lan mulihake bak rendhelanmu menyang gloss asli! Kita bangga ing layanan pelanggan lan kepuasan lan pracaya yen produk pembersih mobil iku luwih apik rodik resik ing pasar.

Parameter:
♣ OPS baja dering diri deterjen cleaning.
♣ 500g bubuk, dikemas ing plastik tas utawa plastik kothak.
♣ Cocog kanggo ngresiki maneka werna kendaraan.
Nuduhake interior duduh, cepet dissolve.
Rim cleaner, OEM / ODM service, Wholesale.

Sampeyan kudu nggunakake Car Rim Cleaner profesional.

Apa sampeyan ngerti kabeh pitakonan iki? Iku angel kanggo ngresiki reregetan, kotoran minyak, bubuk wesi, roda kuning, diisi nganggo bledug, dioksidasi, lan semangat karo agen pembersih non-eksklusif. Setaun roda bisa nggawe kendaraan sing biasa digunakake. Lan mung sethithik wektu lan nggunakake produk pembersih tengen, cara sing cukup, banjur sampeyan bisa njupuk roda menyang tingkat sing luwih apik. Debu rem, zat lengket sing disebabake dening gesekan nalika sampeyan nggunakake rem, banget corrosif lan bisa micu kerusakan permanen yen ditinggalake ing hub roda mobil banget dawa. Mulane kudu ngresiki rodha sacara tetep penting.
Carane ngresiki gembong bledosan krom rem? Paling kudu diserang kanthi cepet, kemampuan dekontaminasi kuat lan ora nyebabake roda!

Sampeyan kudu nggunakake piranti dobel mobil profesional

Apa sing disebut paling apik Roda lan Tire Cleaners?

Kita duwe riset, teknologi pangembangan, sawetara personil ilmiah kanggo ngembangake produk anyar saben taun. Kita antarmuka roda alloy ngandhut faktor dekontaminasi kuat, rumus asam lan pH netral sing bisa cepet nembus reregetan lan ngombe ing sumber lan nggawe wektu pembersih roda luwih cepet! Panyuwunan roda paling akeh bisa rusak nganti rampung lan luwih cepet tinimbang apa sing arep dibuwang! OPS alloy kit reresik sethitik bisa nyepetake kontaminasi metalik kanthi keras!
Boten kados awak mobil, rim punika kapapar wonten ing sapérangan kondhisi ingkang paling mbebayani. Kita katon ing cara kanggo ngirim rega lan njaluk proyek
rampung tengen kanggo pelanggan. Pèrèng, tlapuning mekar mekar minangka salah sawijining formula pembesih roda paling apik, lan kita arep nemokake apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan. Roda mobil reresik ora kudu angel! Cukup nyampur karo banyu, lan banjur aplikasi menyang roda mobil reged sampeyan.

Resik kaya mobil anyar

♦ Pambubaran cepet lan umpluk banget.
♦ Ngandhut faktor dekontaminasi kuat, sing bisa cepet ngrusak noda.
♦ Ngandhut faktor pencerah, kanthi nglindhungi hub roda, kanthi nggunakake jangka panjang produk iki bisa nggawe roda kendaraan sampeyan dadi apik.
♦ Reresik Chrome safety cleaner, gentle, ora njupuk mbebayani kanggo tangan sampeyan.

OPS Car Wheel Cleaner Advantaged Features?

Cepet penetrasi
Sugih ing reresik ion lan kemampuan penetrasi jero kanggo ngilangi rereget sing mbebayani.
Resik kaya anyar
Nambah fénoména sing peteng, sing ora kaku lan liya-liyane ing hub roda, mulihake gloss asli.
maintenance
Lapisan protèktif sing transparan bisa digawé kanggo nyegah karusakan kaya noda, erosi, lan oksidasi.
Dekontaminasi cepet
Ngumbah lan ngusap kanthi cepet mbusak reregetan, gampang lan trep.
Aman lan ramah lingkungan
Cocog kanggo macem-macem permukaan hub roda, biodegradable lan bebas saka bahan sing mbebayani.

Carane nggawe pucuk rim?

Carane Reresik Gesang Reresik

1. Tuang wêdakakêna 2-3 dadi tong sampah, dianjurake kanggo ngobong bubuk dhisik lan banjur tuku banyu.
2. Pour banyu umpluk liwat hub lan supaya banyu njagong ing dering baja kanggo sawetara menit sadurunge scrubbing
karo piranti kayata spons dll. Iku resik ban resik lan krim ramping kriya, kita uga duwe resin semprotan
kanggo stasiun carwash. Iku malah luwih apik kanggo digunakake!
3. Cuci karo banyu resik. (Utawa langsung diwenehake dening mesin cuci tekanan dhuwur)

4. Pungkasane, ngilangke nganggo kain.

Apa sampeyan mikir Cleaner Rim? Carane mbusak karat saka aluminium? Informasi luwih lengkap, monggo hubungi kita.

Specifications Car Wheel Cleaner Sheet

Jeneng Product OPS baja ring agen pembersih diri
Spesifikasi Produk. 500g / 1 Bag
price US $ 2.20 / Bag (FOB Ningbo / Shanghai)
katon powder
Periode Garansi 3-5 Taun
MOQ 1 MT (2000 bags)
tanggal delivery Sakitar 15 dina.