Mesin cuci piring kaca

Tablet Cleaning Effervescent
Cairan Mesin Cuci Kaca Terbaik

Ringkesan singkat
Papan-papan sing akeh banget kanggo kaca pembersih kaca, bisa diowahi dadi cairan mesin cuci kaca kabeh-musim, luwih apik tinimbang banyu kaca konvensional. Ngresiki kapasitas sing kuat. Kinerja cekap, gandum saka 4 liter sami kaliyan wiper umum. Kaca katup pangopi pangopènan, sing penting banget yaiku banyu kaca nambah wiper apik, wipers pembersih biasa lan kaca. Panganggone enzim biologis kanggo ngilangi noda kanggo entuk efek resik, luwih ramah lingkungan, non-beracun, ora ana bahan kimia. Tablet mesin cuci kaca ngarep mobil sing apik
utawa biasa reresik partner!

Parameter:
Ès ngeculaké kanthi cepet, gampang kanggo mbusak rereget saka kaca.
♣ 1PC Cleaning Tablet padha karo banyu kaca mobil 4L!
§ Efficiency luwih saka agen pembersih tradisional.
♣ Warna biru, ukuran cilik, luwih murah lan gampang kanggo mbeta.
♣ Dikemas bt film susu, kothak warna, film alum, dll. ♣ Nyedhiyani cairan kawat cair kaca ngarep.

Apa penting kanggo milih cairan mesin cuci kaca sing dipercaya?

Nggunakake jangka panjang ing lingkungan njaba, cetha mobilmu wis kabur lan akeh goresan.
Miturut statistik departemen wewenang, ing kecelakaan tabrakan, 70% saka wong-wong mau disebabake visibilitas miskin saka kaca cair!
Gampang kanggo ngetokake wiper cair amarga cahya ing srengenge lan udan saben dina manawa permukaan ora direksa utawa dilumasi,
luwih gampang kanggo nyepetake urip layanan tape adesif lan cermin kaca bakal angel di resiki!
Bener, nggawe cairan mesin cuci ngarep dhewe iku supaya gampang!

Korosi dening udan asamKerusakan dening suhu dhuwur • Isolasi lan pasir angin rampant • Auto Exhausts
Kondhisi kasebut tansah nimbulaké tatu serius ing wiper.
Pilihan cairan wiper koco cendhak bisa nyebabake lapisan sithik utawa guncang wesi ing cermin
sing ora bisa rampung di resiki, nyebabake owah-owahan kabur.

Apa gawe piala kasebut

Apa sampeyan duwe laku sing salah?
Tinimbang ngumbah mobil karo kabeh musim cairan cairan mesin cuci, nganggo bubuk cuci piring, bubuk cuci, lan liya-liyane?
Utawa langsung mencuci mobil kanthi banyu resik?

Apa gawe piala kasebut?
Sebutake muncung semprotan, Corrode ing selang karet, Ngilangake wipers kaca, scrape kaca ngarep.

OPS Tablet Pembersih, nggawe cairan mesin cuci kaca ngarep sing paling apik.

Pitu kauntungan lan fitur utama saka tablet akrilik sing dikonsentrasi.

1PC tablet padha karo banyu kaca mobil 4L

Cepet lan efisien kanggo ngilangi film lenga:
Cepet ngresiki film lenga saka kaca ngarep tanpa rereged banyu, lan bisa ngluwihi wiper wesi.
Proteksi kanggo panyisir kaca depan:
♦ Gunakake jangka panjang prodhuk iki bisa ngresiki wiper angin, saéngga luwih apik masang menyang cair lan nyedhiyakake umur layanan maneh.
Safety lan softness:
♦ Ora ana goresan utawa korosi ing kaca ngarep, tanpa karat.
Gampang kanggo nindakake:
♦ 1PC Ngilangke tabung kaca mobil 4L witjaksono, ngirit mobil.
Perlu kanggo dina udan:
♦ Film lenga ora bisa dicopot, yen ora nambah prodhuk iki kanggo ngrusak masalah nggawa lenga film
Transmisi cahaya dhuwur, sesanti cetha:
♦ Cermin kaca sing resik lan traceless, luwih transparan, supaya sampeyan drive luwih aman.
Fungsi multi-fungsi lan kabeh-ing-siji:
♦ Apa wae klien nggunakake ing sembarang musim, cairan kanti cuci kaca kanggo mangsa uga nduweni efek banget!

Sadurunge resik lan sawise resik

Cara migunakake tablet mesin cuci kaca ngarep?

1. Bukak tutup teko mobil lan isi nganggo banyu resik
2. Njupuk metu tablet suntik lan sijine ing ceret
3. Aktifake peralatan pembersih mobil ing mobil lan reresik rampung.
Sampeyan ndeleng, cairan kanti cuci kaca kobong gampang utawa angel? Jawaban iki minangka tugas prasaja!

Cara nggunakake tablet pembersih effervescent

Spesifikasi Tablet Reresik Tabel

Jeneng ProductTablet Pembersih Cuci Mulut, Cairan cuci kaca cair
Spesifikasi Produk.1PC utawa liyane pcs dikempalken
katonTablet konsentrat
Periode Garansi 5 Taun
MOQ10,000PCS
tanggal deliveryNganti rong minggu.